Kim Lindblom Eriksson

Young love <3
Nu har jag inte skrivit på ett par dagar.. Shame on me!
Men nu har det hänt en del spännande grejer som jag känner att jag måste berätta om.

I onsdags var en spännande dag. det var nämligen den dagen jag fick jordens största urinvägsinfektion. På en timme! Herregud vad ont jag hade!! Men nu går jag på antibiotika iaf så nu är jag snart så gott som ny ;P

I fredags kom mormor, morfar, Sofie och Andreas hit för att fira Antons födelsedag och Sofie och Andreas stannar kvar över höstlovet. Det får Bobban ta hand om!

I lördags hade Anton sitt tio års kalas. Inte kul. jag kände mig lite felplacerad där måste jag säga. Men det fanns en höjdpunkt och det var när Axel (Antons lillebror), 7 år skulle försöka ta sig fram med en tallrik mat. En man (läs gubbe) stod i vägen och pratade med en annan man (läs gubbe igen). Så han skriker TUUUUUT och sticker gubben i rumpan med sin gaffel.
Hysteriskt roligt att se och jag kunde verkligen inte sluta garva!

Sedan på kvällen hände det mycket saker vill jag lova! För att inte tala om allt som hände i söndags! Herregud. Jag blir alldeles till mig. Men jag vågar inte skriva något här än. Men det kommer!!!
Jag och Sandra drog sedan hem till Cattis och Thomas för att spela lite Singstar. Jag, however, skonade deras liv genom att inte delta!

 


anyway.. var tvungen att ta en bild bara för att visa att man har roligt på jobbet tillochmed när man inte jobbar, och trots att allt man gör är att sova!

 
 
Pilli-pill på ärret?
Vilken dag va?
Har typ inte gjort en gnutta vett idag. Inte över huvud taget. Började dagen med att plöja igenom de första fyra avsnitten av gilmore girls säsong 1. Trevligt, men inte speciellt vettigt.
Sedan hade typ hela dagen gått, då kom pappa hem.
"Mormor, morfar, Sofie och Andreas kommer ju snart! Vad håller du på med? STÄDA!!!"

Jävla städfreak. Jag orkar inte. Men jag var tvungen, för gud förbjude att ett dammkorn kan synas när de är här! haha.
Nu är det i vilket fall jävligt rent och fint här hemma.
Var en sväng ner till Cattis och Thomas också för att lämna pengarna som jag är skyldig henne. Glömde dock att ta med mig en viktig detalj- pengarna! Men jag får väl pallra mig upp i morgon bitti och ge dem till henne innan de åker.

På tal om det.. eller inte? Jag är av naturen klåfingrig och jävligt nyfiken. Och tre veckor är lång tid att ha bandage på en opererad hand utan att en enda gång få se hur det ser ut. Så jag försökte liksom komma åt ärret med ena fingret som jag på nå vis pulade in under bandaget. Vad läskigt det kändes!
(Don't judge me, ni skulle ha gjort samma sak!)
Men liksom coolt på samma gång. Jag tror jag kände stygnen också. Som fisketråd typ.

Oj vad jag babblar. Om någon får ut nåt vettigt av det här inlägget så säg till, för jag vill gärna veta vad det i såna fall är..

Nu ska jag sova!
Gnatt :D
Samsung U600 vs. Samsung U700
Goddag allesammans!
Idag är den här datorn otroligt seg! Det har nu tagit mig ca 30 min att logga in på Blogg.se och börja skriva det här inlägget. Sjukt frustrerande!

Idag har jag och mami varit i Täby och kollat på soffor. Vi var inne i en butik som hette Andrea design som hade jättemycket snygga soffor, fotöljer och sådant. Det bästa är att allting är liksom custom made, så man får der precis de exakta måtten man vill ha och allt! Skitbra.. frågan är bara vad det kommer kosta sen.. Men tjejen som jobbade där verkade jätteduktig och hon skulle rita upp soffan och se vad hon fick fram för pris på den.

Sedan åkte vi till Täby centrum, åt lite lunch på Sawadee, jag rekomenderar inte nummer 8! Vi kollade också på mobiltelefoner eftersom jag är på jakt efter en ny. Det är svårare än man tror. Först var jag helt inne på den där röda Sony Eriksson W910i. Men nu har jag gått över till Samsung. Var förut ett troget Nokia fan men har efter fyra år med min älskade Samsung mobil (fråga mig inte vilken modell det är. Den är silvrig- det är allt jag vet om den) så känner jag att jag kanske ska hålla mig till det.
Och let's face it, Både Samsung U600 och U700 är übersnygga! Tycker egentligen att U600 är snyggare.. Men U700 har touch-knappar och det känns lite mer rätt. men jag ska kolla upp lite mer. Det är ju egentligen ingen direkt panik. Jag kan ju fortfarande ringa och messa med min nuvarande mobil så...

Annars då? Allt lugnt? Bra!

Simma lugnt  ;P