Kim Lindblom Eriksson

Valborg!
Good morning peeps! Allt bra? Lite mulet här idag men det är varmt ändå så det är inga problem. fruktar lite inför lunch rushen idag dock. Ju varmare det blir ute desto hetare blir det inne på restaurangen! När det är som varmast ute på sommaren ligger temperaturen i köket på runt 40 grader någonstans. Inte så kul att stressa där med arbetsuniform på och en halvdan fläkt.

Idag är det ju iaf Valborg. Glad valborg! Så efter jobbet blir det raka spåret hem till Marcus, möta Cattis, diska(?), laga mat och sen iväg och se någon brasa! Myspys  för hela slanten med andra ord!
Självklart är det jag och C som står för matlagningen då Marcus kockfärdigheter är lika med typ- fiskpinnar?
Till förrätt blir det avocado med skagenröra, löjrom och röd lök :D Sedan hugger vi in på varmrätten som är Medelhavskyckling. Och som grädden på moset blir det drömtårtan till efterrätt. Yummie.

När tänder de brasorna? Åtta? Jag kommer aldrig ihåg det där. I vilket fall brukar det alltid bli försenat där vi ska gå och se eftersom brasan typ tänds av en luciatågsliknande barnaskara som typ halkar i leran och har sej. Men då finns det ju lotterier och shit som man kan roa sig med så länge. Eller kolla på alla apfulla små barn som har väntat på ytterligare ett tillfälle att supa så de pissar på sig. Skojigt!

Nej nu måste jag sätta igång och inventera.
Ha en schysst valborg nu älsklingar!
God natt
Nu är kakan äntligen färdig! Eller typ iaf. Den måste stå i kylen under natten så att gelén stelnar. Men det är värt väntan, trust me. Och den ska ju ändå inte ätas förrän imorrn så det spelar ju ingen roll!

Marcus ringde faktiskt för en gångs skull inte mitt under Desperate Housewifes. Istället ringde han inte mer än 1 hel minut efter att programmet hade slutat. Haha. Han börjar lära sig efter alla utskällningar!
Det han ville säga var iaf att jag måste komma in till jobbet till klockan sju imorrn bitti. Stängningen hade inte blivit den bästa eftersom det hade varit tokmycket att göra hela kvällen så de hade typ inte hunnit stänga någonting alls.
Sen lyckades han också klämma in att jag måste hjälpa honom att diska hemma hos honom imorrn innan middagen. Haha. Jag som verkligen älskar att diska. Not
Jaja, jag överlever väl?

Nu ska jag försöka sova lite innan jag börjar jobba, Det blir en lååång dag imorrn!
PÖSS

Städning och DH

Håller på att städa mitt rum lite här. Det ser verkligen ut som Bagdad! Mamma och Pappa ska tydligen ha gäster imorn så då måste hela huset vara tip top. Så nu lyssnar jag på Spice Girls gamla godingar och städar frenetiskt. När det kommer till städning så finns det två alternativ till städ- musik.
1. Spice Girls
2. ABBA

Inget annat fungerar för mig med det är lugnt. Det är ju liksom lite nostalgi över det hela.
Om tio minuter börjar ytterligare ett avsnitt av DH. Jag hundra spänn på att Marcus kommer att (som vanligt) lyckas pricka in att ringa precis under de 45 min som programmet rullar. Jag tror faktiskt inte att jag har sett ett enda helt program av DH utan att han har ringt och stört mitt i. Helt otroligt hur han lyckas.

Nej nu måste jag ner och kolla hur det går med stelningen av min jordgubbsspegel!