Kim Lindblom Eriksson

Ny chef imorrn.. iiiiih!
God kväll kära vänner! Nu har jag sminkat av mig, borstat håret och tänderna och noppat ögonbrynen. Shiit  alltså.
Ska gå och lägga mig snart. Imorrn börjar jag svin-tidigt och då kommer den nya chefen så allt måste vara tip-top på jobbet. Ska bli så spännande! Hoppas hon är som den förra chefen. Jag gillar den förra chefen. :D
Men men, får man ett erbjudande som är bättre för en så är man dum om man inte tar det.

Förresten så kom jag att tänka på att jag ju har klippt och slingat håret. har inte tagit någon bild på det så, men ni kanske ser på bilderna från igår om inte annat. Inte så stor skillnad. Kortare och ljusare bara. Men det är fan marginellt.

Nu lockar sängen lite för mycket.

Hej och god natt!
One night in Koh Pangan
Nu har vi kommit hem från födelsedagsfirandet av min pappa och min morbror (Morbror fyller år idag och pappa imorrn). Det blev en brak-middag på Restaurangen Koh Pangan på Skånegatan (Södermalm). Så sjukt mysig restaurang. Inte för att jag har varit i Thailand men jag kan verkligen föreställa mig att det är precis som det var där. Till förrätt bidde det Kokosmjölkssoppa med kyckling och citrongräs och till varmrätt- Biff i ostronsås med grönsaker och ris.
Och det var inte direkt små portioner heller. Riktigt trevligt var det och mina små kusiner for runt som stuckna grisar hela kvällen. Haha. jag tycker så synd som kyparen! Men som sagt, trevligt var det iaf! :D


Mamma och Pappa i baren i väntan på bord


Kusin Anton och lillebror Robin väntar tålmodigt


Kusinerna Anton och Axel och lillebror Robin


Kvällen till ära hade jag på mig min skjortklänning från H&M som jag typ aldrig har använt
Ellas birthday-firande
Hej svej! Nu är jag vaken, pigg och kry. Blev en riktigt kul kväll igår och jag och Målla har inte skrattat så mycket tillsammans på hur länge som helst! Och jag tror att födelsedagsbarnet hade riktigt kul hon med! Vi började iaf kvällen med middag på Hard Rock Café. En halvkilos-burgare med pommes och tre glas vin senare kilade vi tvärs över gatan för att komma i rätt stämning på Retro där vi intog ytterligare x-antal alkoholhaltiga drycker. Målla busade till det också genom att lämna sitt telefonnummer till Bartendern som var lik Leo DiCaprio. :D
Runt ett tog vi taxi mot Stureplan och slutade på Labbet där det till en början var rätt dött. Men det strömmade ju dit lite mer folk när de andra ställen stängde.
Men runt tre så började jag känna mig sjukt seg så jag och Målla bestämde oss för att dra oss hemåt.
Under jakten på att hitta en taxi (ni vet kanske hur det är att försöka få tag på en taxi klockan tre en lördag på stureplan?) så hann vi köpa korv, träffa Dr Alban, träffa Bobby och några andra snubbar, stå i kö för att komma in på 7-eleven, träffa på enbart turister (inte en jävel av det vi träffade pratade svenska, så nu är vi asbra på spanska, danska, finska och franska)..
Sen lyckades vi iaf få tag på en taxi uppe vid plattan.
På väg hem till Marcus i taxin började jag känna mig lite illamående, inte som att jag hade druckit för mycket utan snarare för att jag ätit något konstigt. Så när jag kom hem till M och ringde på dörren så öppnade han den.

Hej, kan jag låna toan en sekund? Jag tror jag måste spy.

En och en halv sekund senare befann sig min middag i Marcus toalett. Sen mådde jag asbra igen och somnade trött men nöjd.


Jag och Cassandra på Hard Rock


Carro och My på Hard Rock


Sanna gör sitt bästa


Sussie bälgade i sig ett okänt antal drinkar på Hard Rock


Födelsedagsbarnet ser sjukt nöjdt ut


Kvällens bästa bild- Målla uppskattade inte Costa Ricas kindpuss