Kim Lindblom Eriksson

Update
(X) Färga Emelies hår, check!

Nu har vi bara allt annat kvar då :S
Pratade med Cattis i telefonen för en stund sedan och berättade vad som hade hänt med mina tunnbrödskorgar :( Och då kontrade hon med att hon hade suttit uppe till halv fyra inatt för att hitta på lekar till ikväll. Det lät riktigt roligt!
Nu ska jag tvinga Emi att diska så kan jag hoppa in i duschen!
Sista dagen
God morgon!
Så var vi framme vid den sista dagen av 2008. Känns lite skumt på något sätt. För exakt ett år sedan var jag på jobbet och stressade över hur jag skulle hinnna med allt under kvällen. Den arbetsdagen slutade ju inte så bra om ni kommer ihåg?

Igår kväll började jag förbereda förrätten som jag ska stå för ikväll. Det kommer att bli tunnbrödskorgar med lite skagenröra och andra lyxigheter i. Så jag gjorde korgarna.
Det tog tid men de blev så bra så att det lätt var värt det.
Sen nu när jag vaknade imorse så hade ALLA korgarna spruckit och gått sönder! Fy vad ledsen jag blev. Så jag får göra om allihopa ikväll när jag kommer till sanna istället :S

Checklistan för dagen ser ut som följer

(  ) Diska
(  ) Städa
(  ) Tvätta
(  ) Färga Emelies hår
(  ) Sy klart Emis nyårsoutfit
(  ) Förbereda maten för ikväll
(  ) Packa ner allt som behövs till ikväll + jobbkläder tills imorn
(  ) Fixa mina kläder, mitt hår och mitt smink
(  ) Fixa Emis hår och smink


hmm... Har jag missat något?
Mot stress
God morgon!

Ska snart sticka iväg mot jobbet för en kort-dag men nyårsrush!
Sedan bär det förhoppningsvis av mot Vällingby för lite shopping med Cattis. Sedan är det hemåt, färga emelies hår, fundera på vad jag ska göra med mitt hår, sy klart Emis nyårsoutfit och sen pyssla med lite andra småsaker. Ojdå! Jag måste ju hinna köpa fyrverkerier, champagne och lista ut vad jag ska ta med mig för mat. Svårt allt blev nu. Men men, det man inte har i huvudet får man ha i benen.. eller nåt i den stilen.

Nu måste jag springa!  Ciao