Kim Lindblom Eriksson

Update fran Bali
Hej folk!

Sorry for dalig uppdatering men jag har en riktigt bra ursakt. Jag ar pa Bali. Haha. Forlat om jag tjatar, men det till och med later underbart att saga.
Kom efter en femton timmars flygresa (med mellanlandning i Kuala Lumpur) fram till Bali. Flygresan gick bra men vi passerade en riktig monster storm over Pakistan. Vi flog inte igenom den som tur var for man kunde verkligen se alla blixtar hur tydligt som helst, och tro mig, det blixtrade dar uppe oavbrutet. Askoolt att se!
I vilket fall sa har vadret har varit underbart, idag var det sa varmt att man troligtvis kunde steka egg pa min rygg. Men da ar det bara att ta sig ett litet dopp i poolen :D
Igar provade jag och lillebror pa att dyka med tuber. Sjukt kul! Pappa har ju dyk-cert sa han visade oss allting, trots att han inte har dykt pa 30 ar (av olika anledningar) sa gick det verkligen bra. Vi var ocksa ute och snorklade pa revet har utanfor on. Men det fanns sma maneter i vattnet som gjorde sa javla ont sa  vi kunde inte va i lange. Fick blasor och grejer pa armar och ben men de gick bort efter en dag.

Vad har hant mer da? Naje, inte sa mycket forutom sol och bad. Kan passa pa att ge er ett tips bara:
Om ni ska utbilda er till bartenders, gor det inte pa Bali.
Drinkarna har ar sjukt ackliga (forutom Pina Colada), smakar typ hostmedicin.

Idag kopte jag presenter till nara och kara. Kopte en jattefin rod skinnvaska igar ocksa. Far se om det blir nagon mer shopping har annars blir det garanterat mer i Kuala Lumpur nar vi kommer tillbaka dit!

Hors sen, Poinpoin de poinpoin!
Resfeber?
Hallå.
Nu är det snart dags! Snart åker vi ivääääg!!!! Ska packa klart necesären snart och se till att jag verkligen får med mig antibiotikan och alla andra nödvändigheter.
Antibiotikan har förövrigt äntligen börjat verka och jag kan röra på mig normalt utan att kvida av smärta.
Var i Kista en sväng under dagen med la familia och Marcus och käkade lunch. Hittade mina eftersökta safari-shorts på Gina för 49kr (värsta kapet fyi) och Marcus hittade hela två snygga T-shirts inne på Carlings.

Har lite resfeber nu och vill inte alls åka. Känns som att jag missar så mycket hemma nu. Speciellt nu när det faktiskt händer saker. Men jag får fokusera på semestern. Tänka på elefantridning, snorkling och surfing. Inte helt fel det heller.

Nej nu ska jag fortsätta att packa de sista sakerna, tidigt morgon imorrn, och sen gå och lägga mig.
Hörs imorrn innan vi sticker till Arlanda!

Sov så gott nu!
Sjukt dålig tajming
Imorn åker jag till Bali och gissa vad som följer med mig? Antibiotika. Jag har nämligen åkt på ännu en urinvägsinfektion nu. Var på vårdcentralen imorse och tog lite prover och mycket riktigt. Hej urinvägsinfektion. Härlig start på resan eller?
Jaja. Antibiotikan brukar ju börja verka snabbt. Och jag hoppas det gör det den här gången. För hur kul tror ni det är att sitta på ett flygplan i 30 timmar och behövva springa och kissa var femte minut? Inte så skoj skulle jag tippa på!
Nu måste jag springa på toa!