Kim Lindblom Eriksson

Ledig lördag :D

Good morning sunshines!

Vaknade för en liten stund sedan. Detta är ganska otroligt med tanke på att jag faktiskt gick och la mig halv sju.. igår!

Jag var så sjukt trött efter jobbet så jag tänkte att jag skulle ta en liten tupplur innan jag skulle ut med Tessan och Natha på kvällen. Sen vaknade jag för en liten stund sedan. Hajar ni hur länge jag har sovit eller? Skitlänge!

Har ju varit lite icke-aktiv här i bloggen den senaste veckan så jag tänkte bjuda på en liten update.

Måndag: Jobbar öppning. På kvällen kilar jag, Emi och Natha ut i kylan för en promenad med Zacco, sedan skjutsade Natha mig till M där det verkligen blev en snabbvisit. Var tänkt att vi typ skulle ta en promenad eller kolla på film eller så men han satt bara vid datorn så då fick han skjutsa hem mig. haha.

Tisdag: Natha kommer och plockar upp mig och Emi klockan halv nio på morgonen, vi ska nämligen på äventyr till IKEA! Rullar in på IKEAs öde parkering vid tio i nio för att se till att vi får en bra parkeringsplats (observera att IKEA öppnar klockan tio). Knallar över till donken och äter frukost. Stackars killen i kassan var den mest förvirrade jag har varit med om. Skrattade lite nervöst hela tiden och gav oss typ tio toasts för mycket gratis. haha. Vid tio stod vi och alla barnfamiljer samlade vid ingången och väntade på att de skulle öppna upp. Vi tog både ett och två varv där inne innan vi begav oss hemåt.

Onsdag: Hej skiftuppkörning! Chefens chef var på jobbet idag och granskade mig med lupp och gissa vad? Det gick sjukt bra. Nu går det framåt vill jag lova! Ett stort tack till alla ni underbara som hjälpte mig att fixa det! Efter jobbet åkte vi återigen till IKEA eftersom Natha lyckades krossa tavlan hon köpte. Jag handlade på mig ännu mer saker som nu fick plats i bilen! :D

Torsdag: Jobbar stängning och sen så var det inte så mycket mer som fick plats den dagen.

Fredag: Jobbar öppning, var tänkt att jag på kvällen skulle till Stinsvillan med Tessan och Natha men som bekant så behövde min kropp tydligen en jävla massa sömn istället.

MUS BLÖT DÖD
Hej hej hallåååå.

Kom hem från jobbet för en liiten stund sedan. Detta var en jobbig dag. Jag hatar att stänga!
Som vanligt när jag stänger med Tessan händer det något hysteriskt roligt, sjukt läskigt, något som gör väldigt ont eller så är det något som bara är riktigt jävla äckligt.
Som idag till exempel. När vi skulle skura golven när vi hade stängt så tog jag fram vattenslangen och körde med högtrycken under några grejer för att få bort smulor och saker som hade åkt in där under. Gissa vad Tessan hittar när hon sen ska raka upp allt vatten?
Gissa!
EN JÄVLA MUSJÄVEL!

Sjukt äckligt. Helt blöt och liksom.. jävligt död!
Hade jag dödat den med högtrycken tro? Eller hade den typ sprungit in där under och fått en hjärtattack och dött? Jag tror på det första alternativet.
Så sjukt äckligt. I vilket fall så hörde jag bara T inifrån diskrummet skrikandes: KIIIIM!! Vad   är   detdär??!!??!!
När jag såg vad det var hoppade jag till och börjar typ asgarva. Jag fattade inte vad det var först. Vi bråkade en stund om vem som skulle plocka upp den och jag gick så långt därifrån som jag kunde och försökte tvinga T att göra det.
Då kommer kylskåpsväktarn och ba; vad är det som händer?
MUS BLÖT DÖD var väl typ det jag fick fram då.
kylskåpsväktarn: "Vill ni att jag ska ta hand om den?"
Jag: "Nej jag hoppas vi klarar det, men tack ändå"
Therese: "AAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHH!!!"
Jag: Hehe.. Kanske ändå?
Kylskåpsväktarn: Jag fixar det.

Så sjukt pinsamt. Men han fick känna sig lite manlig där ett tag iaf ;P
Sedan på vägen ut höll han på att halka i vattnet och slå ihjäl sig men det är en annan historia. Haha.

Nu ska jag sova. Börjar nämligen jobba klockan sju imorrn bitti!
Gnatt
I <3 IKEA
Jamen hejsan.
Det var ettt tag sen jag uppdaterade er. Så för alla er som gått och oroat er för att jag hade dött eller så så har jag goda nyheter. JAG LEVER!

Anyway. Det har hänt mycket de senaste dagarna så jag har helt enkelt inte riktigt haft tid att skriva. Till Sannas stora besvikelse ;P
De senaste.. Haha. Jag kan inte skriva normalt. Nu när jag skulle skriva senaste så råkade jag skriva sanaseste istället.
A N Y W A Y !  (Kim, fokusera på ämnet!) (haha nu skrev jag sådär igen.. radera..) De senaste dagarna har jag, Emi och Natha handlat minst tre gånger på IKEA. Vuxenpoints till oss.
Jag har inhandlat följande:

1st KARLSKRONA vilfåtölj
1st LUDDE fråskinn
1st KRYSSBO sänglampa
4st RIBBA fotoramar
3st TUPPLUR örngott
1st PRAKTISK möbeltassar
1st HÄSTÖ nackkudde
1st GRUNDTAL spegel
2st REKTANGEL vaser
3st GRUNDTAL spotlights
1st ESTETISK tidningslåda
1st SKRUVSTA snurrfåtölj

och säkert lite fler grejer.
Nu ska jag förklara för er hur det går till när två blonda tjejer och en halvfinsk tjej ska försöka få in allt detta i en och samma bil.
1. Man behöver minst 30 min till förfogande för att lista ut hur man ska göra för att fälla ner sätena och sedan ytterligare en halvtimme till att filura ut hur man får bort bagageskyddet.
2. När man har gjort detta behöver man ca 20 min för att få in en fåtölj (som seriöst var lika stor som själva bilen) i bakluckan.
3. Sedan trycker man in allt annat där det får plats.
4. KLART


Ska fota lite så ni får se hur tjuuusigt det blir i mitt rum när att är kirrat. IKEA ritningar ni vet...