Kim Lindblom Eriksson

New York Söndag 9/3
Sista dagen i New York (gråta) började vi med en rejäl frukost på hotellrestaurangen. Cream cheese bagel och ett enormt fat med frukt känns som en bra start på dagen, eller? Jovisst :D

För att verkligen utnyttja den lilla tid vi hade kvar så sprnag vi ut på stan pronto. Solsken!
Vi knatade iväg till Central Park för att njuta av det fina vädret lite. Annorlunda att se Manhattan ur ett sånt perspektiv, med träd! Jag var sjukt sugen på att köpa en corndog, för det känns som att det är något man borde äta när man är där? Men för det första så vägrade Emelie och för det andra så hittade jag inga corndog försäljare. Mycket besviken gick jag iväg och kollade på lyckliga små barn som åkte skridskor i en stund istället.

På väg ut ur parken stötte vi på en ex-uteliggare som i princip berättade sin livs historia och nu levde på att sälja sin poesi i parken. Han tyckte också att det var mycket intressant att vi kom från Sverige eftersom Björn Borg också kommer härifrån. WOW KOOLT OMIGOD!

Väl ute ur parken gick vi längs 50th Street och shoppade liiite till. Mest dyra butiker där som Gucci, Prada, LV, Armani osv- alltså inget för min ekonomi!
Så idag igen knallade vi ner till 34th Street och shoppade upp allt på Forever 21 som blev över efter vår shoppingrunda igår ;P

Efter det kände vi oss rätt nöjda med vår shopping. Men hallå? Presenter!
Mamma och Pappa fick nöja sig med en kartong Entermanns chocolate chip cookies och en kartong med Pop'ems. Bror blir nog glad över att få en baseballhandske och en baseball sinerad av hela New York Yankees laget.
M får en kartong med Entermanns chocolate chip cookies han med. Men vad får cattis då? Någon som kan gissa? Kom igen! Ett NY shotglas såklart!

Sen köpte jag också ett gäng donuts som jag tänkte bjussa på på jobbet. Snälla jag.