Kim Lindblom Eriksson

T
Idag jobbade Tessan sin sista dag hos oss. Mycket sorgligt! Vem ska jag nu skvallra och "fika" med?

        
Crash

Go kväll :D Allt bra. Jag är trött som få! Myggbett har jag på benen också. Livet är svårt ;P
Idag har jag jobbat stägning. Sjukt mycket folk (dock inte lika mycket som igår) och vi var hela två nya personer. Tufft.
Det börjar bli sjukt varmt på jobbet nu. Dags att skaffa en fläkt som funkar? Jag mätte temperaturen strax innan middags rushen om igång och då stod den på ca 43 grader i köket. tror ni det är najs eller? NEJ! Det typ känns som att man smälter för att man står där och svettas som en jävla gris.

I vilket fall så kom jag hem vid halv elva. Hela tomten är full av små (okej vissa av dem är faktiskt längre än mej ?!) barn som hoppas studsmatta och typ spelar fotboll. Det här stället börjar likna en jävla fritidsgård mer och mer. Inte okej. Sen när jag kommer in kommer pappa skrikandes.

"Kiiiiiim! Har du sett vad Emelies ex-klasskompis pappa har gjort?"
Jag: "Ööööh.. Nej?"

Så springer vi ut till bilen som är heelt fucked up. Emelies ex-klasskompis pappa jobbar nämligen på Ragnsells (Stavas det så?) Han kör med andra ord en sopbil. Sopbil vs. BMW= BMW mos! Hela sidan på bilen är helt upprispad, ena lyktan har trillat av, fälgarna har typ gått av, rispor på hela motorhuven, krossad framlykta och söndervriden sidoplåt.
Så kan det gå när sopbilar kör rakt in i mindre bilar.
Hoppas han har försäkring!

Nu ska jag gå och lägga mig. Gnatt

Fredag
God morgon god morgon! Vaknade vid sju imorse av att solen sken i ögonen på mig. Fattar ni?! Solen sken i mina ögon klockan fucking sju! Stört. Sen somnade jag om, tills min lillebror vaknade och gick runt som en jävla fåne och visslade i hela huset. Varför gör man så?
Efter en stund slutade han iaf och jag kunde somna om igen.
Nu ska jag snart åka till jobbet och slita livet ur mig idag igen. Det här suger. Jag hatar verkligen att stänga! Och nu ska jag göra det fem jävla dagar i rad!
Usch usch usch uscsh!

Nix. Nu ska jag göra något åt den här morgonfrisyren.
Ciao bellas