Kim Lindblom Eriksson

Shoppat och snorat

När jag var hos läkaren idag så passade jag på att shoppa lite. Det blev en till badrumsmatta (likadan som den jag köpte sist förutom färgen) från Mique och en mysig kofta från Gina Tricot. Sen var jag tvungen att shoppa lite på apoteket också för att bli av med den bultande huvudvärken jag har haft hela dagen. Men sen pallade vi inte mycket mer så vi åkte hem och jag somnade på tåget. Tur att Emi var med så hon kunde väcka mig när det var dags att gå av ;P
Nu ska jag gå och värma lite saft och ha till DH. Sån varm saft som man fick på skogsutflykterna med dagis :)Problem
Hey! Nu är jag äntligen hemma från den stora staden. Jag har ju varit hos läkaren för att få testresultaten efter mitt EEG-test. Testen visade visserligen inte några epileptiska signaler, men det fanns något annat fuffens i min lilla hjärna. Neurologen förstod inte vad det betydde eller vad det kunde vara. Men det måste undersökas.
SÅ nu ska jag göra ett till EEG-test. Fast den här gången ska jag sova, och det skrämmer mig. Jag har nämligen gjort väldigt många EEG-tester. Men de är bara sömn testerna som har visat något några gånger. Tänk om de hittar något fel?
Jag kommer nog visserligen att få köra ändå med tanke på att kravet är att man ska ha varit anfallsfri i ett år. Jag har varit anfallsfri i 7-8 år. Nemas problemas.. Men ändå. Obehaglig känsla att någonting i min gärna avviker från det normala. Hoppas det inte är någon stor grej bara.. Fasst då skulle det kanske ha upptäckts tidigare?


Ahhh.. Hoppas hoppas hoppas att det kommer visa sig vara fel!
Early morning
God (?) morgon! Sitter på jobbet nu och väntar på att en tekniker ska dyka upp och laga en grej. Fan han är 10 min sen nu. Hopplöst!

Har sovit galet dåligt i natt. Vet inte hur många gånger jag vaknade av hostatacker eller av att jag trodde att jag skulle spy. Jag håller på att bli sjuk igen. Inte okej. För jag har ju redan varit sjuk, ge sjukheten till någon annan iställeT! Men men.. Vad gör man? Nu sitter jag iaf här med halsont, huvudont och illamående. Fuck this.

Vid halv ett ska jag till läkaren. Till neurologen som ska ge mig reslutaten av EEG testet. Spännande och lite nervöst.
Aja.. Vi hörs igen sen.

Ha en bra dag nu allihopa!