Kim Lindblom Eriksson

Problem
Hey! Nu är jag äntligen hemma från den stora staden. Jag har ju varit hos läkaren för att få testresultaten efter mitt EEG-test. Testen visade visserligen inte några epileptiska signaler, men det fanns något annat fuffens i min lilla hjärna. Neurologen förstod inte vad det betydde eller vad det kunde vara. Men det måste undersökas.
SÅ nu ska jag göra ett till EEG-test. Fast den här gången ska jag sova, och det skrämmer mig. Jag har nämligen gjort väldigt många EEG-tester. Men de är bara sömn testerna som har visat något några gånger. Tänk om de hittar något fel?
Jag kommer nog visserligen att få köra ändå med tanke på att kravet är att man ska ha varit anfallsfri i ett år. Jag har varit anfallsfri i 7-8 år. Nemas problemas.. Men ändå. Obehaglig känsla att någonting i min gärna avviker från det normala. Hoppas det inte är någon stor grej bara.. Fasst då skulle det kanske ha upptäckts tidigare?


Ahhh.. Hoppas hoppas hoppas att det kommer visa sig vara fel!
#1 - cattis

ville inte säga nå tidigare men ja har alltid haft en liten känsla av att d inet stog riktigt rätt till där uppe hos dig. :P

Ringer o pratar lite med dig ikväll gull!