Kim Lindblom Eriksson

Pizza House
God morgon!

Igår kom M och hämtade mig och vi styrde kosan mot honom för en kväll med Twilight, chips, dip och söta björnar :)
Hans betyg om filmen: Den gjorde sitt
Pfft! Det han egentligen menar är ju självklart att den var super!

Nu sitter jag här och väntar på Natha som snart kommer och plockar upp mig så ska vi åka och äta lunch. Pizza House here we come. Alla pratar om den restaurangen om att den är såååååå bra.. Men jag har aldrig varit där förut så vi får väl se vad jag tycker om den ;P

Är lite bitter över att jag missar valborg. Men vad gör man? Det är bara att kriga. Har intressanta nyheter att berätta för er imorn också. Nu. Mot pizzan!
Hallonkyckling
Okej. bloggen har kommit i ordning igen efter det tillfälliga trams som den råkade ut för. Men jag är lika dålig som vanligt på att blogga. Har mycket i skallen just nu och det kommer bli ännu mer framöver. Men förhoppningsvis är kaoset snart ett minne blott. Skräckblandad förtjusning skulle man kunna kalla mitt mentala tillstånd just nu.

Sitter iaf nu hemma hos M eftersom jag var tvungen att åka hit en sväng för att hämta min mobilladdare. Jag är expert på att låta batterierna ladda ur. Varför laddar jag inte bara telefonen innan batterierna dör? Det kan man fråga sig!

Igår vid nio fick jag för mig att ställa mig och laga en kycklinggryta som tar ca 2 timmar att laga. Jag kunde såklart inte direkt äta den till middag men det blev ett par feta matlådor av det iaf.
Jag hittade receptet på en matblogg som heter Kalasgott.
Det lät så himla konstigt eftersom att receptet innehöll bland annat kyckling, hallon, apelsinjuice, vitt vin, soja och en massa andra saker. Men hon skrev att det var den godaste grytan hon någonsin lagat och ätit så jag var ju bara tvungen att testa det. Provsmakade över spisen igår och resultaten är klart godkänt. Men det slutgiltiga betyget får ni vänta med tills jag har ätit upp min matlåda :)


Bilden är lånad från kalasgott.blogg.se
Sådärja!
Ärligt talat så tror jag ibland att min hjärna är gjord av bajs. Varför får jag såna här IQ=icke-existerande-attacker?

Jag hittade mitt verktygsfält. Jag tryckte på Ändra redigerare. Åh vad smart man får bli! Här har jag suttit i flera dagar och varit irriterad över att det har varit fel på bloggen så har jag haft lösningen rätt framför näsan hela tiden.
Nu ska jag visa er bilderna från helgen minsann!

 


         

Rabarberpaj


Tonfiskpasta