Kim Lindblom Eriksson

I <3 IKEA
God morgon! Har precis vaknat av 2 miljarder GRATTIS MARIA sms. Jag tror det måste innbära att jag har namnsdag idag? Haha. Jag har så dålig koll. Men  i vilket fall. Grattis alla (nåja, nästan alla) söta Marior där ute :)

Igår tvingade jag med M till IKEA där jag köpte en byrå och en till sån här sänglampa.

MALM Byrå med 6 lådor
KRYSSBO Vägglampa
Kanske tycker ni att jag är lite koko som köper två såna lampor. Men icke! Den ena ska jag ha över sängen och den andra över byrån :) Jag har sån tur som har en sån himla smart mamma. Jag har letat länge efter schysst förvaring till alla mina smycken. Och så föreslog hon den här. Man kan öppna ett lock där uppe som ni ser och där i är det vadderat, perfekt för smycken! Och de två översta lådorna är smalare än de andra så där i ska jag också ha smycken.

Tjusigt va?
Förlovning
God morgon lönings-onsdag!
Nämen se gomorron på er allihopa!
Vaknade för ca två minuter sedan och jag har sovit alldeles underbart gott!
Idag är det löning så jag ska försöka klämma in lite shopping på min lediga dag! Annars måste jag hem och hämta min PIN-kod och det är jävligt fort. Jag får panik av att inte ha en mobiltelefon!
Ja juste! Jag köpte en jättefin vårjacka från Gina Tricot i lördags. Hade ett present kort i Kista Galleria på 300kr och jackan kostade bara 399 så det var ja asbra! Kan visa en bild på den sen om ni vill?

NU ska jag sticka ner och äta lite frukost för att få igång min hjärna tror jag.

Later