Kim Lindblom Eriksson

Officegirl
Hejsan hoppsan hejsan!

Har sovit riktigt länge inatt... Eller, nej sju timmar men jag känner mig verkligen utvilad konstigt nog.
Jobbar natt inatt också men sen är jag ledig på torsdag och det ska bli så skönt! Då kommer lillebror på besök och ska sova över så då blir det middag, film, chips och godis!

And in other news, JAG HAR FÅTT ETT JOBB!

Spring Mobil here I come! Börjar på måndag.
Kommer att jobba 8-17 Måndag- Fredag. Precis som det ska vara :)   Hoppas hoppas hoppas att det här kommer att gå bra!

Rewind
Hallå hej! Oj vad dålig jag har varit på att uppdatera nu!

Var hos Sanna i söndags på Sparty. Alltså.. Spa-party. Vi hade ett träningspass (har BTW jätteont i hela min vänstra sida nu), sedan blev det hårinpackning, ansiktsmask, handpeeling, smoothies, varma mackor. Det hela avslutades med morötter och dip framför Sex and the city-filmen. Mysigt som fan!

Igår släpade jag med mig Marcus och Cattis till IKEA coh shoppade lite nödvändigheter och dekorationer till the upcoming temamiddag. Så kul det kommer bli!

Sedan åkte jag hem till Sanna igen och fixade mitt hår. Kapade topparna, klicppte upp det en del och trollade bort utväxten. Måste varna er dock, det blev galet ljust! Lite för ljust kanske men det blev det ju sist också och då varade det i ca två-tre dagar och sedan såg det perfekt ut! Så kommer det att bli denna gång också :)

Nu sitter jag här med lite smått panik-ångest och ska snart åka till jobbet. Jag har bara tre arbetspass kvar där sen slipper jag ångesten! :) :) :)
Forever
 


Sanna, Sandra.. Jag har en idé till era förhoppningsvis kommande bröllop! Haha!