Kim Lindblom Eriksson

Stalkers

Åh vilken underbar dag det har varit.  Har faktiskt fått lite färg. Framförallt på magen som vanligt men även mina armar är inte längre likbleka! Yei :D

Jag och Emi tog ju som sagt en snabbis till Kista för att shoppa lite. Det första som händer när vi kommer in där är att vi blir påhoppade av en halv-invalid kille som försöker pracka på oss nåt medlemsskap som ska rädda mammor i afrika. Han följde efter oss i halva gallerian innan vi blev av med honom.
Inte ens fem minuter senare kommer det fram en kille som babblade med oss på engelska om hur vi verkligen så ut som identiska tvillingar och frågade ut oss om vad vi jobbade med, var vi bodde och ville ha telefon nummer och grejer.
Hur kan folk inte veta när de blir dissade? Tillslut sa jag till honom att "We have to go now" och så halvsprang vi därifrån.
Usch det sänkte mitt humör totalt.

Jag var iaf på jakt efter ett par jeans leggings. Sandra hade köpt ett par jättefina på Vero Moda så jag styrde kosan dit för att se om de hade några fina kvar med bakfickor. Det fanns en hel del men det slutade med att jag köpte exakt likadana som sandras för att de var finast. Haha. Härmapan Kim har varit i farten igen.
Så även ett par fina svarta med dragkedjor längst ner, men det får bli någon annan gång (läs: annan lön)!

Ska upp tidigt imorn, så nu ska jag gå och lägga mig. Men vi hörs imorn iaf :)

Puss och gnatt alla söta :)

#1 - Sandr0o

Haha lilla härmis ;p

Jag och Cattis såg också de svarta med dragkedjor och dom tyckte vi också om. Så då blir det väl lika byxor igen då för dom ska jag köpa i helgen ;D