Kim Lindblom Eriksson

Grattis

Idag utförde jag och min pappa (oh well- mest pappa) en räddningsaktion.
Vi räddade mitt örhänge ur handfatet. Äntligen kan jag använda mitt badrumshandfat igen och framförallt så slipper jag sörja ett saknat örhänge.

När vi kom hem till mor och far efter det så sticker mamma upp en blombukett i nyllet på pappa och säger grattis.
Jag, lillebror och pappa ser ut som tomma fågelholkar alla tre och fattar ingenting. Pappa börjar funderar på vad det nu är han har missat. Vi hjälps åt alla tre att försöka klura ut vad det kan vara som är värt en blombukett.
Födelsedag? Nej. Namnsdag? Nej. Dopdag? Nej. Den dagen de träffades? Nej. Förlovningsdag? Nej. Bröllopsdag? Nej. Den dagen de fick reda på att mamma var prego? Nej.
Det tog ett bra tag och vi kliade oss i huvudet allihopa men kom ändå inte på det. Tillslut fick mamma avslöja det.
Det var tydligen det här datumet de officiellt blev ett par. För hur många år sedan vet jag inte riktigt. Många är det iaf.Nu ska jag stick ner och hälla i mig ett glas jordgubbssaft men sedan är det minsann dags att krypa till kojs då jag ska upp omänskligt tidigt imorn.

Gnatt
Det bor en gangster i alla människor
Idag när jag satt på tåget hem så såg jag en märklig tant. Jag satt och lyssnade på musik så jag tänkte inte så mycket på henne. Hon verkade lite annorlunda bara med sin ENORMA rosa stickade halsduk, pälsmössa och stora solbrillor på sné.
Men sen när tåget började rulla från Rosersberg så såg jag hur hon reste sig upp och började vifta vilt omkring sig och skrika något. Så jag stängde av musiken för att höra.

Då står hon och skriker att;
VA? Var inte det där Märsta station? Herrejävlar vilka jävla dårar. Först stog det att det var Märsta, sedan stan va, och sedan- en lång stund efter, så ändrade de skylten till Rosersberg (hon menade alltså de där skyltarna som sitter på perrongen som talar om vart man är någonstans- Rosersberg)! Jävla dårar. Jävla sinnessjuka dårar! Ändrar skyltar hur som helst! Man kan ju jävlarimej inte lita på någon jävel. Det var det jävligaste jag har varit med om!
Att dom ändrar skyltarna! Det bor en gangster i alla människor. Jävla sinnessjuka jävlar.

Och ja.. så satt hon och skrek hela vägen mellan Rosers och Märsta. Sen när vi kom fram till Märsta fick hon ännu mer panik och trodde att hon hade hamnat i Uppsala.
Ja man kan tydligen inte lita på någon, jävla jävlar ;P

Örhänge överbord
Nyduschad och nyskrubbad med Emelies nya Dead Sea Salt Scrub så börjar det dra ihop sig för mig att åka till jobbet.
Så det är nog bäst att jag lägger på ett kol (haha. kol...kolpudding) så att jag inte sitter här som en blöt hund när bussen går.
Imorn är jag ledig och då ska jag tvinga pappa att komma hem till mig och plocka upp ett örhänge ur handfatet som jag tappade ner där häromdagen.
Det ligger liksom precis under silen så att man inte kan få upp det utan någon form av verktyg. Se men inte röra.
Men pappa trodde att man kanske kan lossa på rören underifrån och få ut det.
Det är inte ett speciellt värdefullt örhänge men det tillhör ett av mina favoritpar plus att det kanske itne är så himla smart att ha ett örhänge liggandes i avloppsrören.. Eller jag vet inte? Upp ska det iaf!

Nu ska jag se om jag hittar någon mat i lunch-form här hemma.


Hör imorn eller ikväll eller nåt. Ciao!