Kim Lindblom Eriksson

Det bor en gangster i alla människor
Idag när jag satt på tåget hem så såg jag en märklig tant. Jag satt och lyssnade på musik så jag tänkte inte så mycket på henne. Hon verkade lite annorlunda bara med sin ENORMA rosa stickade halsduk, pälsmössa och stora solbrillor på sné.
Men sen när tåget började rulla från Rosersberg så såg jag hur hon reste sig upp och började vifta vilt omkring sig och skrika något. Så jag stängde av musiken för att höra.

Då står hon och skriker att;
VA? Var inte det där Märsta station? Herrejävlar vilka jävla dårar. Först stog det att det var Märsta, sedan stan va, och sedan- en lång stund efter, så ändrade de skylten till Rosersberg (hon menade alltså de där skyltarna som sitter på perrongen som talar om vart man är någonstans- Rosersberg)! Jävla dårar. Jävla sinnessjuka dårar! Ändrar skyltar hur som helst! Man kan ju jävlarimej inte lita på någon jävel. Det var det jävligaste jag har varit med om!
Att dom ändrar skyltarna! Det bor en gangster i alla människor. Jävla sinnessjuka jävlar.

Och ja.. så satt hon och skrek hela vägen mellan Rosers och Märsta. Sen när vi kom fram till Märsta fick hon ännu mer panik och trodde att hon hade hamnat i Uppsala.
Ja man kan tydligen inte lita på någon, jävla jävlar ;P