Kim Lindblom Eriksson

Julgran i april
Inatt drömde jag så himla märkliga drömmar, inget nytt med andra ord.

Jag drömde att M hade fått en kasse med julgranspynt av sin farmor, och för att få en ordentlig titt på hur det såg ut när han kom hem fick han för sig att klä, inte en, utan två julgranar. En i plast och en äkta. Han hade kämpat som fan för att få tag på en riktig gran i april. Så i vardagsrummet stod två fullt klädda granar när jag kom hem från jobbet. Papper och skit överallt. Han hade hängt upp ljusslingor överallt i lägenheten (till och med den som ser ut som granris som egentligen ska vara ute på en balkong eller så.
Han hade också fått upp alla adventsljusstakar och stjärnor. Jag blev väldigt arg.

Haha, usch vad arg jag var när jag vaknade, tills jag insåg att det bara var en dröm :D

Fick ett väldigt baksug (haha, jag dör vad rolig jag är) igår och kände verkligen för att baka något. Jag försöker dra ner på sötsakerna och då är det inte alltid så lätt att baka!
Men jag trotsade det och bakade bullar! Så himla gott, men jag unnade mig bara en, duktig tjej! Fast det blir nog en till idag i alla fall :) Resten får M ta med sig till jobbet och så tar jag några till mor och far. Men goda var de!

Receptet på Vegabullarna hittar ni [här]!Upp upp och iväg

Jag och M gör oss redo för att gå ut och äta. Inget fancy, men ändå! :)

ha en fin lördagskväll peps!

Dålig dag
Igår efter jobbet tänkte jag åka iväg och fira lönens ankomst med att shoppa. Jag styrde kosan mot Stinsen då jag hoppades på att det inte skulle vara sååå mycket folk där.

Som tur var hade jag rätt. Men det första som händer är att jag stöter på någon jag absolut inte tycker om och blir tvingad att stå och småprata en stund. Där dog shoppinlusten. Förutom det hittade jag inget fint (utom ett nagellack och en bodylotion som luktade heaven) och på det började det regna, jag som hade tänk gå en prommis när jag kom hem. Skit helt enkelt.

Så jag köpte en bukett fina liljor och åkte hem och hade myskväll istället. Jag gjorde Aspirin-masken som Sandra hade tipsat om, hade hårinpackning och målade naglarna. Mys alltså!

Middagen jag lagade var en blandning av kylskåpsrester som blev riktigt smarrig! Jag kallar den Skinkpasta :)