Kim Lindblom Eriksson

raggaraggaraggaraguuu

Idag har jag en bättre dag. Den började visserligen med att jag försov mig.
Men sen köpte jag ett par skor och solen sken genast på mitt liv igen!

För att fira detta testade jag ett recept från Philadelphia till middag. Köttfärsragu med vitlök och örter. Egentligen skulle det vara regatoni till, men jag tänkte liksom att: Pasta som pasta?

Gott var det i vilket fall! Nu ska jag baka en kaka till fikat på jobbet på torsdag. Wish me luck!

 

Gotti gotti

I helgen gjorde vi jag en så himla god kycklinggratäng med smak av saffran och tomat. Enklast i världen med färdiggrillad kyckling.

På tal om det förresten. Är inte den färdiggrillade kycklingen (från Kronfågel?) typ världens godaste? Skulle jag behöva leva på den i resten av mitt liv skulle jag inte klaga. Eller jo. Troligtvis skulle jag klaga. Men jag skulle nog vara ganska nöjd innerst inne.

Anywho, gratängen var lätt och snabb att göra. Det som tog längst tid var riskokandet. Galet gott också! Gratängen alltså.

Helvetessatansjävlaskitdag
Idag har jag haft en pissdag av allra högsta klass. Inte så kul kanske.

Så jag ignorerar det. Men jag tänker tröstäta.. chokladbollar. Sånt får man göra när man har haft en helvetesdag, sådeså!

Jag tröståt middag också. Sandras chicken tikka masala som jag tänkt testa ett bra tag nu, men liksom aldrig kommit till skott. Men nu gjorde jag det. Kom till skott alltså.

En riktig höjdarmiddag faktiskt, supergott verkligen, och M får inte smaka för han jobbar. Moahahah!