Kim Lindblom Eriksson

Sjömannens favvo
Just nu är jag så trött så att ögonen rullar bak i skallen på mig. Har varit en händelserik dag, och inte klagar jag på det, men bra trött är jag!

Svängde ihop en köttfärsgryta till middag med, hör och häpna, öl i. Var ganska skeptisk till receptet men det visade sig bli riktigt gott!Har tvättstugan nu så riktigt än kan jag inte gå och lägga mig, men så fort sista tvätten är klar är det jag som kryper till kojs!
Happy Hunger Games
Igår var jag, M och min syster på bio och såg den kritikerrosade filmen The Hunger Games.
Min syster var så exalterad att hon höll på att svimma innan, haha.

Jag tyckte filmen var helt okej. Jag gjorde misstaget att läsa första kapitlet i boken innan filmen, det skulle jag inte ha gjort. Första kapitlet i boken var bättre än hela filmen och början på filmen var i mina ögon bara helt fel.

Men, det är ju 1 ½ år kvar innan nästa film kommer så jag hinner kanske ändra åsikt innan dess.

Har ni sett The Hunger Games?Last night
Sommartiden är här och med det även våffeldagen.
M har bestämt att det heter våffeldagen av en anledning och att vi därför ska äta våfflor till både lunch och middag. Annars hade det ju bara hetat våffelkvällen, och det gör det ju förstås inte!

Igår hade vi lördagsmys med laxmiddag, äppelbakelser till efterrätt och en hel massa chips och dip till filmen Friends with benefits. Riktigt kul film, rekommenderas varmt!


Nu ska vi se om jag kan fånga dagen och göra något vettigt av den. Solen skiner ju!