Kim Lindblom Eriksson

It's all gone
Ikväll har jag varit med min familj och firat min födelesedag i förskott. Vi är ju i Thailand (tjat tjat tjat om detta jävla Thailand, men ja, så är det!) på själva födelsedagen så det blev lite firande ikväll!
 
Vi började med en fördrink på Grappa och gick sedan och åt en fantastiskt god middag på Caliente Tapas & Bar. Alltså jag älskar verkligen tapas!
 
Hade det inte varit för att en klåfingrig kusin under kvällen lyckades nollställa exakt, precis på pricken hela min jävla telefon, så hade jag haft en del fina bilder att visa. Men 300 bilder, massa noteringar, fina SMS och annat är puts väck. Jag är så arg och ledsen att jag vill gråta, mest för att jag var så dum och inte hade någon säkerhetskopia. Så himla tråkigt att så mycket bara är borta.
 
Men livet går vidare, dock utan bilder från kvällen :(
 
En bild hann komma upp på instagram innan allt raderades ur min värld i alla fall :)
Pain
M har åkt på något slags ryggskott så att han knappt kan röra på sig. Hur lindrar man det på någon som är allergisk mot i princip alla läkemedel utom alvedon? :(
 
 
Tradition
God kväll!
 
Jag är sååå himla förkyld! Huvudet bultar, näsan rinner och halsen kliar. Told you so! Det känns som att det börjar bli en tradition för mig att bli sjuk när en semester närmar sig. ;)
 
Nej, men nu har jag varit hemma från jobbet i två dagar och kommer att vara hemma imorgon med. Nåja, då är jag väl i alla fall utvilad inför semestern nästa vecka ;)
 
I brist på annar kan jag visa de få bilder jag tog hemma hos Sandra förra veckan när vi firade hennes födelsedag. Som alltid grymt god mat och fantastiskt sällskap. Kan ju bara inte misslyckas!