Kim Lindblom Eriksson

Nytt i badrumsskåpet
Just nu håller jag på att fixa middagen. Det blir lyx ikväll, så kika in lite senare så ska ni få receptet på något, förhoppningsvis, fantastiskt gott!
 
Häromdagen var jag och shoppade lite inför resan, men som vanligt följer det med annat också. Jag har länge varit ute efter en bra ögoncreme, som inte är för fet, och inte för.. ofet? Har hört mycket bra om Emma S så därför norpade jag en sådan. Jag gillar den hittills men har ju bara använt den i ett par dagar än så länge. En BB-creme fick också följa med. Alla pratar ju om dessa BB-krämer! :) Så valet föll på Loréal då jag brukar gilla deras produkter. Den luktar väldigt mycket tvål dock, skumt. Men sminket sitter bra som fan hela dagen om man grundar med den!
 
Något jag adrlig kommer att göra
Jag är egentligen inte speciellt höjdrädd eller så, men det finns en sak som jag aldrig någonsin, i hela mitt liv, kommer att göra. Helt sinnessjukt att folk kan tycka att det känns helt ok att binda ihop fötterna och kasta sig ut för ett stup. Det är väl lugnt, jag sitter ju fast i en gummisnodd?
 
People are stupid.
 
A song that makes you cry
Jag kan inte låta bli det. Den här låten är hemsk!