Kim Lindblom Eriksson

Almost ready
Nu har jag preppat så mycket det går tror jag!
 
Mat och kläder är framtagna och nu är det bara en sambo som saknas! Jag ska alldeles strax åka och hämta honom på jobbet så ska vi bara hem för lite finputs och sen drar vi mot nyårsfirandet. Lovely!
 
 
Change of plans
God morgon kära nyårsfirare!
 
Imorse när jag lämnat Marcus på jobbet kastade jag mig iväg till ICA och satt som en pensionär och väntade på att de skulle öppna. Varför- you say? Jo för att det har blivit lite förändrade planer för kvällen.
Sjuka barn gjorde att värdparet inte kan vara med och då var vi ju tvungna att styra om lite.
 
Av den anledningen åkte jag alltså till ICA för att hitta något att servera till huvudrätt ikväll. Och det gjorde jag! 179 kr/kg för hel oxfilé- det är ju som klippt och skuret för nyårsafton. Köpte dock lite mycket så nu får vi käka oxfilé varje lördag det kommande året också. Haha! Marcus klagar dock inte över det ;)
 
Vad det blir mer än oxfilé får ni se imorgon då det förhoppningsvis dyker upp lite recept på gottigheterna också.
 
Återkommer senare!
 Takeout Kimmi style
Ikväll när jag kom hem från jobb/gym var jag trött och tjurig och Marcus föreslog då att vi skulle köpa takeout (han vet hur man gör ;). Jag vet att Stinsvillan har takeout så det tänkte vi testa! Dock svarade det inte i telefon någon av de 711 gångerna jag ringde (har de julstängt? I så fall kan man ju säga det tycker jag) så istället valde vi takeout från San Marco. Inte fy skam det heller!
 
Vi beställde båda Oxfilé med potatisgratäng och rödvinssås, min well done och Marcus medium. Vi hämtade maten och allt var finfint. Tills jag kände på köttet, det kändes att det INTE var well done! Och när jagskär upp det sprattlar det nästan fortfarande- så rött var det!
 
Jag åt en liten kant men sen fick Marcus ta resten så höll jag mig till potatisgratängen. Så himla trisst! De brukar vara så jäkla bra på att få köttet som jag vill ha det :(
Jag ringde givetvis och klagade, inte för att få ersättning, men för att de skulle veta att jag inte var nöjd liksom. De var supertrevliga och (erbjöd kompensation, men jag behöver ingen) tackade för feedback och önskade gott nytt år osv. Mycket bra hanterat från deras sida tycker jag ändå!