Kim Lindblom Eriksson

Nej men heeeeej!
Min gamla dagisfröken ringde mig och ville ha tillbaka sin frisyr..
 
 
Jag sa Heeeeell no! I'm workin' it!
Gnäll gnäll gnäll...
Jag stack in en liten sväng i gallerian efter jobbet idag för att se om jag hittade nåt fint att ta med hem. Lite hittade jag faktiskt men fyyyyyy fan vad hemsk Kista Galleria är på eftermiddagarna/kvällarna! Vid lunchtid är det mest gubbstruttar i kostym och de hänger inte ofta inne på Gina direkt. Men på kvällarna, då kommer de krälandes från alla håll, de där hemska, högljudda, stinkande TONÅRINGARNA. Usch, de är överallt!
 
Tacka vetja pensionärs-haket Sollentuna Centrum, där får man i alla fall inte panik när man kliver in och man kan byta om i provrummen utan att behöva oroa sig för de där mystiska bajs-bruna fläckarna som finns utmålade över exakt hela provrummet. Blä!
 
Hittade inga jeans som jag behövde dock. Hur kan det komma sig att de man har är för stora men storleken mindre är på tok för små? Det undrar jag!
 
Här hemma fortsätter vi att frossa kolhydrater som aldrig förr (kan det vara orsaken till mitt taskiga humör?) och det känns inte ett dugg jobbigt att "behöva" gå tillbaka till LCHF nästa vecka! I och med resan till Dominikanska Republiken om 2 månader är det dags att lägga på ett kol!
 
Middag ikväll? Kolhydrater förstås! Pasta Carbonara när den är som bäst!
 
Värken
Det här är inget skämt, men min trääääääningsvärk! Pep ner till gymmet efter jobbet idag igen, för vad jag har hört så är träning det bästa botemedlet mot träningsvärk. Men på allvar så tror jag inte längre det. My legs are killing meeeee!
 
Annars då? Har lagat korvstroganof och degat framför soffan sen jag kom hem från gymmet och väntar nu bara på att klockan ska gå så jag kan gå och lägga mig. Är sjukt trött idag!
 
Nu kryper jag ner i soffan med lite blodapelsin fram tills läggdags. Gött!