Kim Lindblom Eriksson

Gnäll gnäll gnäll...
Jag stack in en liten sväng i gallerian efter jobbet idag för att se om jag hittade nåt fint att ta med hem. Lite hittade jag faktiskt men fyyyyyy fan vad hemsk Kista Galleria är på eftermiddagarna/kvällarna! Vid lunchtid är det mest gubbstruttar i kostym och de hänger inte ofta inne på Gina direkt. Men på kvällarna, då kommer de krälandes från alla håll, de där hemska, högljudda, stinkande TONÅRINGARNA. Usch, de är överallt!
 
Tacka vetja pensionärs-haket Sollentuna Centrum, där får man i alla fall inte panik när man kliver in och man kan byta om i provrummen utan att behöva oroa sig för de där mystiska bajs-bruna fläckarna som finns utmålade över exakt hela provrummet. Blä!
 
Hittade inga jeans som jag behövde dock. Hur kan det komma sig att de man har är för stora men storleken mindre är på tok för små? Det undrar jag!
 
Här hemma fortsätter vi att frossa kolhydrater som aldrig förr (kan det vara orsaken till mitt taskiga humör?) och det känns inte ett dugg jobbigt att "behöva" gå tillbaka till LCHF nästa vecka! I och med resan till Dominikanska Republiken om 2 månader är det dags att lägga på ett kol!
 
Middag ikväll? Kolhydrater förstås! Pasta Carbonara när den är som bäst!
 
#1 - Hanna

Kista cebtrum brukar inte vara någon höjdare, men nu är det ju sportlov så det är nog dubbelt så mycket fina små tonåringar som ränner runt där :-) så håll dig undan imorgon, de är i skolan på måndag så då kan du shoppa i lugn och ro igen :-)

Kram Hanna