Kim Lindblom Eriksson

Alltså så gott!
Jag har aldrig gillat blå- eller grönmägelost specellt mycket. Väldigt ycket smak och man kan se mögelprickarna. Nej det är inget för mig- trodde jag.
Men när jag gjorde den där kycklingrätten med ädelost häromveckan tyckte jag det var gott. Och eftersom jag hade ost kvar var jag tvungen att göra något mer med den.
Så VOILA blev kvällens middag till. Kycklingfilé med ädelostsås och jag älskade det! Har fortfarande lite ost kvar så jag kanske måste hitta på något mer. Haha.
 
HÄR finns i alla fall receptet på dagens middag :)
 
Hotellet i Kamala
För ett tag sedan berättade jag ju om vårt fantastiska hotell i Karon Beach som vi var sååå nöjda med. Well, efter det bodde vi på ett hotell i Kamala Beach och det var lite synd att vi bytte (bestämt redan innan vi åkte ner) för nästa hotell var inte alls lika bra.
 
Ganska nergånget och kändes rentav äckligt till och från. Något som däremot var riktigt bra var hotellets restaurang by the sea som serverade grym mat! Både Thai och internationell :)
Låg mitt på strandpromenaden vilket också var positivt, men i övrigt var detta hotell inte mycket att hurra för.
Bergen i bakgrunden var dock en vacker syn!
 
Bilderna är lite suddiga, men det kan ni leva med va?
 
Larre
Okej. Jag har sinnessjukt tråkigt. Alltså sjukt tråkigt. Allt jag har gjort hela dagen är att äta och tittat på Sex and the City, vilket i och för sig är hyfsat bra tidsfördriv. Men det är tråkigt att vara sjuk, punkt.
 
 
Dagens middag blev en enkel laxrätt, man orkar helt enkelt inte stå i köket speciellt länge när hälsan är som den är idag. Receptet på Lax Med Syrlig Hummersås vinns HÄR!