Kim Lindblom Eriksson

Fishy
 
 
Spana in receptet på kvällens middag då (HÄR)! Mycket smaskigt med havsaborre med hummervinägrett. Hur lyxig onsdagsmat?
På önskelistan
Helloooooo!
 
Idag har vi varit på banken och pratat bolån. Det är såååå spännande och allt jag vill är att komma igång med bostadsköp, flytt och allt möjligt kul. Men det tar sin tid, det ska sägas. Nu har vi i alla fall kommit ett steg på vägen!
 
Min tid spenderas just nu med att dagdrömma om framtiden. Förhoppningsvis är den inte allt för långt bort. Faktiskt känns det nu som att det kommer mer och mer inom räckhåll! Men tills dess googlar jag bilder och drömmer mig bort. Haha.
 
Några saker som ligger på önskelistan just nu?
 
Ett nätt litet hus 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Den fantastiska vasen "Dagg" från Svenskt Tenn.
 
Spets-asietterna från Mateus för att komplettera "servisen" jag har. Måste bara bestäma färg :)
 
Mulberry Bayswater. Soon you'll be miiiiine :D
 
Har också fastnat lite för dessa glajer med blått glas från Ray Ban. Visst är de fiiiina?
Shopping

Idag har min sambo tagit en paus från semestern för att hjälpa till lite på jobbet där det krisade. Han borde komma hem när som helst och då tänkte jag åka coch handla lite. Var några saker som var slut i söndags när vi var och veckohandlade.

 

Har förresten världens bästa tips till er som inte redan vet om det. ICA Maxis app! Man skriver in allt man ska handla (ja, jag är ett planeringsfreak som alltid har planerat veckans mat och vet exakt vad som ska handlas) och så sorterar appen upp det i den ordning det finns i butiken man väljer att handla i. Supersmart!

 

Nnu får ni lite tjuvkik på vad som planeras i mitt kök i veckan också ;)