Kim Lindblom Eriksson

Lite mer påsk då

Hej svej! Kom för en stund sedan hem från min familj där det ikväll bjudits på påskmiddag. Blir ju en del såna i dessa dagar men det är ju faktiskt inte helt fel!

Nu kallar sängen då jag är dödstrött, måste ju ställa om tiden nu också så man inte kommer försent till jobbet på tisdag. ;) natti natt

Påskmaten
Ett litet inlägg om maten måste vi ju också få till förstås :) Maten var pretty much the same som alltid, men desserten var något utöver det vanliga. En riktigt smarrig glasstårta bestående av vit choklad- och citronglass, toppad med vit choklad, stjärnfrukt, färska hallon, färska fiken och citronmeliss. Dögott!
 
Receptet på glasstårtan finns HÄR!
 
 


 
 
Vårig påskdukning
Jag tycker det är kul att piffa till dukningen lite extra ibland. Kanske inte på en vardag, men när man har gäster tycker jag det är kul om dukningen kan följa ett speciellt tema eller så. Livet känns liksom lite roligare, lite lyxigare och lite bättre då.
 
Igår hade jag planer på en riktigt påskig dukning men då grejerna jag var ute efter inte gick att hitta med så kort varsel så fick det bli annat. Vårigt, rosa, fjärilar och påskharar. Jag tyckte det blev riktigt fint i alla fall!
 
 
Barnbordet fick förstås också bli lika fint!