Kim Lindblom Eriksson

Sista dagen i Thailand
Alltså jag har så sjukt många roliga undervattensbilder från Thailand! De bästa är från poolen i Bangkok när jag och M skulle ta "pussbilder" under vattnet.
Jag har lite issues med att vara under vatten utan att hålla för näsan. Inte för att vara sån, men min hjärna försöker suga in vatten så fort jag hamnar under ytan utan att hålla för näsan. Jag är expert på kallsupar.
 
Men man kan inte hålla för näsan om man ska ta pussbilder under vatten. Och då blir det så här. Varför jag panikblundar på alla bilder vet jag dock inte. Gör jag alltid det? Hahaha
 
 
Sista kvällen gick vi till en mexikansk restaurang som heter Senor Pico. Livemusik varje kväll och fantastisk mat. Vi var alla proppmätta redan efter förrätten, haha. Men gud så gott det var!
 
Vi beställde in två mixtallrikar med förrätter som vi delade på allihopa. Det var rätt starka taquitos (jag åt typ alla själv, de andra tyckte de var för starka. Jag höll med efter att jag ätit upp dem). Sinnessjukt starka kycklingvingar. Hysteriskt goda friterade ostbollar med chili (favvon) och ostquesedillas. Ja, ni förstår!
 
#1 - Sandra

Men duuuuu min vän.. Hur fotar du undervattensbilderna? Vad fotar du med snarare? ;D

Svar: Undervattenkamera! Jag och mamma gick ihop och köpte en i somras. Mycket bra investering. Man tar ju inte gärna med sig systemkameran på utflykter eller till stranden och så, då är undervattenkameran perfekt! Och blir riktigt bra bilder faktiskt! :)
Kim Lindblom Eriksson