Kim Lindblom Eriksson

Blaj

Imorgon är det freeeeedag! Lovely! Det har varit en slitig vecka. Nästa vecka ska jag till Östersund (jobb) också så den blir nog inte lugnare ;)

 

Jag drog ner till gymmet efter jobbet idag och öste. Sen ville jag spy. Vet inte om jag tog i för mycket eller vad det var för fel, men jag kände liksom att en grej till och jag kräks, här och nu. Men det gjorde jag förstås inte. Jag lunkade hem, långsamt som fan, och duschade och fixade middag. Och nu mår jag prima igen! 

 

Nu blev det mycket svammel. Men jag har inte så mycket annat att berätta, så det blev vad det blev. Nej nu lägger jag av och går och lägger mig, detta börjar ju bli pinigt. Istället bjuder jag på en bild på den fantastiska ceasarsalladen med räkor jag åt till lunch häromdagen på Levinsky's. Dögod!

 

Burgers
Oh my god vad gott!
 
Till middag idag gjorde jag hemgjorda kycklingburgare med västerbottenoströra. Jag åt och åt och åt och nu vill jag dö. Haha, nej men jag blev sjukt mätt.
 
Detta måste ni testa! Jag gjorde egna LCHF-vänliga hamburgerbröd, men vill ni ha vanliga bröd så går det såklart bra det med.
 
Receptet hittas HÄR!
 
Husman i mitt hjärta
Visst är det väl få rätter som är så gott som svenska klassiker? Riktig husman? Tro det eller ej, men innan förra veckan tror jag aldrig att jag har smakat på kokt torsk med äggsås. Eh? VARFÖR INTE??
 
Supergott ju! Den komemr definitivt att lagas här hemma igen! Till och med sambon uppskattade det!
 
Recept HÄR! Ber om ursäkt för taskig bild, var föööör hungrig för att kunna fokusera ordentligt!