Kim Lindblom Eriksson

Classic
 
God kväll mina små gullefjun! Idag var jag helt körd när jag kom hem från jobbet, så jag var tvungen att lägga mig och napa en stund. Har åkt på en rrrrretlig liten hosta som tär på min energi och mitt humör. 
Som tur var hade jag en sambo som (under tvång) var i städartagen och dessutom fixade middag. Och när Marcus står för middagen så vet ni ju vid det här laget vad det blir, visst? Ceasarsallad såklart!
 
Nu krigar jag med TV'n som av någon anledning bestämt sig för att jag inte ska får titta på TV4 mer. Mitt i Halv Åtta Hos Mig! Skandal! Nej men jag tror jag gjort rätt med kanalsökningen nu :)
Carrotcake
I helgen bakade jag (som vanligt :) en liten kaka. Denna gång blev det en supergod morotskaka med vit chokladfrosting. Marcus bedömning var: "Inte ens hälften så äcklig som jag trodde den skulle vara". Tror det är ett bra betyg! Hahaha!
 
Jag tyckte den var supergod i alla fall och ja, nu är den slut. Receptet finnes HÄR!
 
Ordning och reda
I mitt kök finns det mycket av allt. Kokböcker i miljontal och minst lika många flaskor och burkar med diverse oljor och röror. Dock är köket inte så stort och förvaringsutrymm i det är en bristvara. Olja, vinäger, såser och kryddor som inte behöver förvaras i kylskåp har därför stått uppradade på köksbänken och jag tycker inte det ser så... organiserat ut. 
 
Så igår när vi var på ICA Maxi och handlade fick jag syn på denna lilla låda  som kändes perfekt att ha på köksbänken.  Nu vill jag bara ha nån gullig skylt att hänga på också, nån som vet någon fin?
 
Före:
 
 
Efter: