Kim Lindblom Eriksson

Vårpimpad soffa
Idag på lunchen smet jag in på Hemtex och införskaffade mig lite nya kuddar till soffan hemma. De vi haft hittills sydde jag själv någon gång... ja.. 2008 kanske? Fula, nötta, solblekta och mörka och trista. Dags att byta ut helt enkelt! 199 kr styck och ett typ nytt vardagsrum! Fårpälsen är en gammal stackare som hängt med länge.. från IKEA tror jag.
 
Blev sååå himla mycket ljusare och fräschare på en gång! 
 
Före: 
 
Efter: 
 
 
Scary mask
Hola peeps!
 
Sitter här med ansiktsmasken på och ska snart börja göra mig redo för sömn. Det är verkligen my guilty pleasure- sömn! Jag älskar att sova! Den senaste tiden har det kanske blivit lite mycket av den varan och jag skojar inte när jag säger at jag sov 12 timmar / natt under hela påskhelgen. Man blir ju lite dum i huvudet av att sova för mycket och huvudvärken tar ett tag att få bort. Men my good vad skönt det är att få sova ut ibland!
 
Ja, som om ni inte visste hur skönt det är att sova? Haha! Ansiktsmask var det ja. Bort med den!
 
 
Tapas night
Så himla najs att jag lyckats få Marcus att förstå att tapas är guds gåva till människan! Igår kväll begav vi oss till det fantastiska AQUI Tapas. Det var där jag var när jag fyllde år också, if you remember?
 
Då tyckte jag att det var bra, men att Caliente var bättre. Efter gårdagens upplevelse har jag ändrat mig. Aqui Tapas är utan tvekan det bästa tapas-stället jag varit på i Stockholm! Servicen är faktiskt helt outstanding och maten riktigt bra. Portionerna är dessutom större här så man slipper vela mellan hur många man vill ha. Jag tog 4 vilket egentligen var alldeles för mycket för mig, höll på att explodera när jag var klar. Marcus tog 5 och det var nog kanske i största laget för honom också :)

Nu ska jag iväg och handla mat! Åh! Marcus fick för övrigt värsta pollenshocken igår. Han är ju ganska känslig och har haft det jobbigt i år men igår nådde det oanade höjder. Hans ögon kliade konstant under hela kvällen och han mådde verkligen dåligt. Vi fick stanna till på apoteket på vägen in och fixa lite mediciner åt honom och idag har han varit helt utslagen. Knappt sovit alls inatt för att han inte kunnat andas ordentligt (vilket gör att jag inte kan sova för att jag oroar mig för att han ska dö) men nu på dagen har han lyckats sova en del. Jag tvingade i honom lite bricanyl (vet inte om man borde, men chansade) så att han kunde andas bättre i alla fall. Stackaren!