Kim Lindblom Eriksson

Dop
Igår var jag på dop och fick se världens finaste lilla Alexander doppas och joina jesusklubben. Det var väldigt fint och han verkade nöjd och glad mest hela tiden, utom just när han fick vatten på huvudet. Not cool, man!
 
 
 
I present av mig, Marcus och Emelie fick han ett alldeles eget träd! Det perfekta klätterträdet när han (och trädet) vuxit till sig lite och kan lattja runt. Dessutom är det ett körsbärsträd som kommer att krylla av söta, goda körsbär! 
Var lite tveksam på om det verkligen var en smart grej att ge bort ett jäkla träd till någon, om det skulle uppskattas av föräldrarna. Men det verkade gå hem, så phew! Jag tyckte det var jättefint!
 
 
Jag vägde ca 8 kilo mer när jag åkte hem än när jag kom dit...

 
The doplook #selfie

 
Det är en riktigt hot mama han har den där lilla Alex! 
Gräsänka
Pheeew håller på att stressa ihjäl mig då jag ska iväg på dop alldeles strax! Det är den underbara lilla gosungen Alexander som ska doppas idag, kommer bli superfint tror jag!
Håller på att fixa med presenten och annat som ska med och på det ska man ju försöka se lite presentabel ut också. Man kan inte se ut hur som helst när man ska träffa jesus-klubben, så att säga. 
 
Måste bara slänga in ett snabbt tips om en sjuuuukt god soppa jag åt i torsdags. När Marcus jobbar sent och inte behöver matlåda dagen efter brukar jag försöka passa på att äta sådant han avskyr, nämligen skaldjur, som jag älskar! 
Nu i torsdags blev det alltså då en räk- och kräftsoppa som bara var så himla god! Helt klart kandidat till nyårsmenyn! 
 
Receptet på den finns HÄR! Nej, nu måste jag springa. Ciao!
 
 
Öl i mat
Öl är faktiskt en ganska kul grej. Inte bara att dricka utan också att använda som krydda i maten. En av mina favvo-rätter är något jag kallar för Ölräkor. Man låter (jätte)räkor ligga och gotta sig i öl i ett par timmar, häller av dem, kryddar med typ örtsalt och grillar. Serveras med aioli. Sååå gott!
 
Har inte gjort just ölräkor på väldigt länge nu (får se till att göra det innan grillsäsongen är helt över för i år) men häromdagen gjorde jag en annan grej med just öl som krydda. Nämligen stora köttbullar i ölgräddsås! Faktiskt smarrigt! Älskar gräddsås överlag men det är kul med en liten twist också :)
 
Receptet på det finns HÄR!
 
 
Jag har gjort en liten drink till mig själv (ni vet, ny fredagstradition) som jag faktiskt måste svepa snart. Jag och Marcus ska på fredagsdejt på Linguini. Ååååh deras frutti di mare-pasta. Dreaming away..