Kim Lindblom Eriksson

Tre rätters i sista minuten
Förhoppningsvis har alla som ikväll ska bjuda på middag redan funderat ut vad som ska lagas och köpt hem det som behövs. Men eftersom det är lite tradition här hos mig tänkte jag ändå bjuda på lite tips till en middag värdig årets sista kväll!
 
Räk- och kräftsoppa. Går snabbt att svänga ihop av ingredienser som typ nästan finns på Statoil. Supergod och krämig!
 
 
 
Surf & Turf! Hyfsat enkel middag om än lite pill med att skala hummern. Men väl värt mödan!
 
Tobleroneparfait med jordgubbssås. Glass. Choklad. Jordgubbar. Blir inte bättre än så!
 
Barcelona pics
 
Julafton
Jahaja men då var julen slut då. Gick som vanligt alldeles för fort och jag hann inte ens tröttna på julmat! Åt det dock bara två gånger så kanske slår till på lite mer någon dag framöver ;)
 
Julafton startade med en tur till kyrkogården för att önska papi god jul. Julaftonen gick förvånandsvärt bra. Känns dock extremt märkligt att jag nu ska gå in i ett år som min pappa inte får uppleva. Jättekonstigt och så himla fel.
 
Efter kyrkogården, i alla fall, åkte vi till mamma för att fika lite och kika på Kalle. Efter det fixades julmaten och sedan var det dags för det bästa- ÄTANDET! Haha jag älskar verkligen julmat!
 
Sedan var det, i vanlig ordning, lite sista-minuten-paket-inslagning och sist men inte minst paketöppning. Fick massa fina presenter så tydligen har jag varit snäll i år :)