Kim Lindblom Eriksson

Husägare
Så, livet som husägare börjar infinna sig och man börjar väl så smått inse vad man gett sig in i. Vi upptäckte häromdagen att vår diskmaskin läcker (vad är det med vår otur när det gäller diskmaskiner?) vilket givetvis måste åtgärdas ASAP så vi inte får fuktskador. Suck.. jag kan GARANTERA att maskinjäveln har läckt sedan innan vi flyttade in vilket gör mig förbannad över att de förra ägarna inte ens har nämnt det.
 
Igår spacklade jag i hallenkapprummet och ikväll har min familj varit här. Vi åt pizza och pappa lossade skruvarna på vårt balkongräcke så att vi kan få upp sängen till övervåningen i helgen *hoppas hoppas*.
 
Mycket att tänka på som ni hör. 
 
Nej, imorgon ska jag upp fasligt tidigt så nu ska jag krypa till kojs.. i vardagsrummet! Hehe.. börjar vänja mig nu dock ;)
 
 
Projekt kapprum: dag 1
Hemkommen från Bauhaus med pappsen och någon tusenlapp fattigare. Puh!
 
Kapprummet i hallen ska fräschas upp och så ska vi såklart få upp lite möbler som hyllor, klädstång och ett skoskåp. Vi har börjat riva lite men såhär såg det ut innan vi började. Alltid kul med före- och efterbilder!
 
 
Dröm
God morgon kära vänner!
 
Här startade dagen alldeles för tidigt med att jag fick skjutsa Marcus till jobbet. Efter det har jag käkat frukost och bara fixat lite här hemma. 
 
Om en stund kommer min fantastiska pappa hit och ska hjlälpa mig med en del saker. Dels så ska projekt hallgarderob påbörjas, samt projekt; få-upp-sängen-till-övervåningen vilket innebär att vi behöver ta ner balkongräcket. Spännande dag!
 
Men innan allt det (för ja, det kommer att bjudas på en del renoveringsbilder ;) tänkte jag bjussa er på receptet på en kaka jag bakade igår. YES! Igår var första baket i huset! Haha. 
 
En blandning av snoddas och drömtårta kan man säga. I tidningen där jag hittade receptet (urklippt för länge sedan, kommer inte ihåg vilken tidning) hette den "drömtårta i långpanna".
 
HÄR har ni det receptet!