Kim Lindblom Eriksson

ProgressIkväll har vi rivit lite till i sovrummet. I väggen i hallen, den till höger på den nedre bilden, är det nu ett stort hål. Man kan säga att vi har väldigt öppen planlösning på övervåningen just nu. 
 
Imorgon fyller min mamma år så då ska vi fira henne och i helgen åker vi till landet och på måndag är semestern slut och det är back to work. Den öppna planlösningen kommer med andra ord att vara som den är veckan ut, minst. Förhoppningsvis kan vi trycka in skåpen vi köpte igår på måndag kväll. Vore lovely!
 
Idag har vi för övrigt också varit och köpt lite rediga byggarkläder. Insåg igår att det inte skulle funka med det vi har så jag och Marcus köpte oss ett par ordentliga snickarbrallor. Känner mig superball i dem!
 
 
Handy menHey guys!
 
Idag har det varit en mycket händelserik dag för Casa de Kimmi! Imorse åkte jag och mami iväg till IKEA för att köpa garderober som vi ska ha i hallen på övervåningen. Hallen är pytteliten så de ska byggas in i väggarna så att vi får ett linneskåp och ett städskåp där. Smidig förvaring helt enkelt!
 
Vi körde hem garderoberna (som för övrigt vägde typ 100 kilo st, men vi fixade det! Strong is the key!) på taket och var lite oroliga över att det skulle börja regna innan vi hann hem. Ett par hundra meter hemifrån kom den första droppen. Och sedan öppnade sig himlen. Oh my! Alltså, ni kan inte ana hur snabba vi var med att få in skiten! Var dock helt genomblöt efter men fan vad duktiga vi var!
 
Efter det spenderades eftermiddagen med rensning av vårt tillfälliga sovrum (aka, Marcus mancave) då den del av garderoben där inne kommer att gör rum åt garderoberna i hallen (ska försöka fixa en ritning, klurigt att förklara). 
 
På kvällen kom mamma och pappa hit och rivningen påbörjades. Marcus var en riktig handy man och hanterade skruvdragaren som han aldrig gjort annat i sitt liv. Även jag drog faktiskt ur en del skruv (och trust me, det är många skruvar!) och bankade ur spik ur listerna vi tagit bort!
 
 
Muppar
För ett tag sedan råkade min externa hårddisk rensas och jag höll på att dö. Så många bilder och videos som bara försvann! Som tur är har pappa en kollega som är en riktig hejare på att återställa just sådana här saker så han fixade den åt mig. Allt (och lite till) fick han tillbaka! Phew!
 
Så nu har jag roat mig med att slänga in lite bilder på den så att det finns sparat ordentligt :) Några av bilderna som lades över var dessa nedan som jag glömt att jag hade. Det är bilder från New York i höstas som ja, rensats bort, av förståeliga anledningar. Fantastisk resa.