Kim Lindblom Eriksson

Mahón
Jag gick hem lite tidigare från jobbet idag då jag kände mig superhängig. Var helt sänkt hela helgen och det verkar inte bli bättre. Typiskt! Tror det blir en hemmadag imorgon :(
 
Har sovit nästan hela eftermiddagen men pallrade mig upp för att fixa middag. Och nu har jag bänkat mig i soffan igen. 
 
Middag blev i alla fall en pasta smaksatt med Mahónost, bacon och chamoinjoner. RIktigt smarrigt!
Receptet finns HÄR!
 
Högrevsburgare och ketchup med balsamvinäger
I den senaste delikatessboxen (jag vet, tjat tjat tjat) kom det med en flaska med ekologisk ketchup smaksatt med balsamvinäger. 
 
Ikväll fixade jag hemlagade högrevsburgare (mycket bättre med högrevsfärs i burgarna än vanlig köttfärs, blir supersaftigt) till middag och istället för vanlig ketchup testade vi den nya. Jättegod faktiskt och lite mer "vuxen" i smaken. Smakade inte bara sött utan hade mer.. smak liksom. Gott var det i alla fall!
 
 
Nu är det dags för denna donna att hoppa in i duschen och sedan gå och lägga sig. Imorgon börjar sista veckan innan 4 veckors underbar semester! Whoop whoop!
Lördagen
Good morning!
 
Har precis droppat av Marcus på jobbet och börjar fundera över vad jag ska hitta på idag. Blir praktiska saker som att veckohandla, städa, tvätta. Ni vet, sånt roligt.
 
Igår fixade jag en middag som blev något av en besvikelse. Jag hade höga förväntningar. Det var absolut inte äckligt eller så. Såsen var faktiskt jäkligt god, men köttet blev lite torrt trots att det stått och gottat sig i ugnen i nästan 2 timmar. Synd!
Men såsen var supergod så jag kommer göra det igen, men kanske med fläskfilé istället för fläskkotletter. Här ska experimenteras!
 
Ölen vi testade var inte heller den en favvo. Blev tipsad av en kollega men jag tyckte den var liiiite besk i eftersmaken för min smak. Marcus tyckte den smakade för mycket apelsin (supergul i färgen också). 100 kr kostade en flaska (som visserligen innehöll 75 cl tror jag det var)  så det kanske var lika bra att vi inte älskade den! Haha!
 
Receptet på sambal-kotletterna finns HÄR!