Kim Lindblom Eriksson

My Thai
Alltså, ååååh vilken god middag jag lagade ikväll!
 
Ni vet sån där thaimat som man liksom bara kan köpa på thairestauranger, som man aldrig riktigt får till själv hemma? Well, det var inte så svårt som jag trott!
 
HÄR är ett enkelt recept på en thaiwok som smakar exakt som på thairestaurangen och som säkert går att variera i det oändliga. Fy satan vad gott faktiskt!
 
 
Snickerdoodles
Nu är det väl ändå vår på riktigt va? Sommartid och allt!
 
Pappa är här nu och håller på att blästrar av uteplatsen med högtryckstvätten och det blir sååå mycket fräschare! Inom de närmsta dagarna kommer vi också att införskaffa en ny grill så att vi kan griiilllaaaaaa! I love it! 
 
Igår var vi som sagt på Friday's och åt och drack massa gott men innan det hann jag svänga ihop en sats Snickerdodles. Jag älskar namnet på de kakorna! Vanliga småkakor, kan man säga, med lite smak av socker och  kanel. Perfekt att småäta på! haha!
 
Receptet på Snickerdoodles finns HÄR!
 
 
Saturdays Fridays
Hej peeps!

Jag kom för en stund sedan hem efter en dejt med min karl. Vi gick till Fridays och moffade i oss Jack Daniels Ribs. Alltså det är ju så gott! Till förrätt beställde vi mozarellasticks och Southwest potato twisters (hette de så?) och OMG vilket berg man fick in alltså! Supersmarrigt men fy vad mätt jag är fortfarande! 

Tror jag måste gå och lägga mig och sova bort matkoman nu! Haha!