Kim Lindblom Eriksson

Begravning
Usch det här är ett inlägg jag faktiskt fasat lite för att skriva.
Så snart jag klickar på "Publicera" finns det inte längre några inlägg i min feed på förstasidan då min pappa lever.
Kanske är konstigt att tänka så, det är ju bara en blogg och han är inte mindre död bara för att ett inlägg då han fortfarande var vid liv ligger på första sidan. Men, fan, det gör ont ändå.
 
I fredags var begravningen och den var  fin. Kyrkan var fullsatt och det var så otroligt att se hur många människor som kom dit för att hedra min pappa! 
Hälften av människorna kände jag inte ens igen då det var många av hans arbetskamrater och folk från hockeyn som jag aldrig träffat. Häftigt ändå, de var där för min fina pappa. 
 
Det var en väldigt personlig begravning och min mosters kille fotade en del innan allt folk kom. Jag var lite tveksam till hur jag skulle känna kring att någon fotar kistan och allt i kyrkan men så här i efterhand är jag glad över det. Han är en duktig fotograf och det var så vackert att det faktiskt kan bli ett fint minne.
 
Sannas mamma hade gjort kistdekorationen och våra blommor och det var så otroligt vackert! Jag vet inte hur jag någonsin ska kunna  tacka för allt som både hon och hennes fantastiska dotter gjort för oss den senaste tiden. Tack fina ni! <3
 
Igår var vi förbi kyrkan igen och tittade på alla blommor som nu låg utanför kyrkan. Jag plockade en blomma från varje bukett och har i en vas här hemma nu. 
Delikatessboxen
Heya!
 
Har varit lite småirriterad hela dagen odag. Ni vet, jag prenumererar ju på Delikatessboxen vilket har funkat superbra och jag har varit sååå nöjd. Men förra månaden bestämde de sig för att börja leverera den på fredagar, dagtid, isället för torsdgkvällar, vilket inte kändes helt smidigt. Dessutom var innehållet i boxen förra gången lite sådär.
 
Idag fick jag ett SMS om att de skickat boxen till ett utlämningsställe! VA? Jag fick den alltså inte ens hemlevererad? Så trisst, jag tycker det är halva grejen med att få den hela vägen hem till dörren.
Så när jag hämtade ut den tänkte jag att fan om den här inte är bra, då säger jag upp.
 
Och vet ni? Jag tror detta är den bästa boxen hittills. Jag har redan provsmakat av allt och det var så jäkla gott! 
Yes, jäkligt meckigt att behöva hämta ut boxen hos ett ombud (i jämförelse med att få den hemlevererad alltså) men fortsätter den att vara så här bra ska jag nog kunna leva med det :)
 
 
I månadens box var det väl lite jul-tema kan man säga. 
 
Hjortronpraliner från Åre Chokladfabrik
Pepparkakor från Åre Bageri
Coulommiers brieost
Stilton blåmögelost
Fikonmarmelad
Prosciutto di Parma
Bocconcini tryffelsalami
Veggie style
Projekt veggo-mat-en-gång-i-veckan fortsätter här hemma efter ett uppehåll. Vardagen har ju vänts upp och ner den senaste tiden kan man säga och det har blivit dåligt med matlagning här hemma.
 
Men häromdagen gjorde jag i alla fall ett ryck och lagade pasta (Bönpasta- årets bästa uppfinning. Mycket mindre kolhydrater och ändå gott) med en krämig svampsås till. Vegetariskt som fan och så. jäkla. gott.
 
ÄLSKAR SVAMP! Marcus saknade förstås kött lite men även han gillar svamp så det gick ner ändå ;)
 
Recepetet på svamppastan finns HÄR!
 
Recipe in link