Kim Lindblom Eriksson

Hemmapyssel
 
Idag har jag gått loss på soffborden här hemma! 
Bestämde redan när vi flyttade in i huset i vintras att vi inte ville ha de svarta kvar. Men jag har sökt med ljus och lykta efter en värdig ersättare men har verkligen inte hittat något bra! 
 
Idag plockade jag loss bordsbenen och sprayade vita. Det visar sig att jag inte är så bra på det där. Så jag pallrade mig iväg till IKEA lite snabbt och köpte två nya, redan vita, bord och klädde in bordsskivan i marmormönstad dekorplast. 
 
SÅÅÅ himla nöjd. Plockade med mig två nya, lite mer höstiga, kuddar också. Som ett nytt vardagsrum, typ!
Too freckin old


Ough.. Jag börjar bli för gammal för sånt här ;)

 
Igår hade vi Kick Off på jobbet som jag och mina kollegor planerat i evigheter och in i minsta detalj. Sååå lyckat och lite sorgligt att det är över. Hade lite för roligt och kom hem lite för sent och har varit lite för trött idag. 
 
 
Det har inte blivit många knop gjorda idag utan jag har mest degat i soffan i favvomjukisarna. Känns som rätt beslut! 
 
Marcus kommer hem från jobbet om ett par timmar och då föreställer jag mig lördagsmys deluxe! 
Tacogratäng LCHF-style
Jag är verkligen en riktig sucker för gratänger. Älskar när det liksom sköter sig själv i ugnen medan jag kan pyssla med annat. Här om dagen gjorde jag en superkrämig tacogratäng på ett recept från en LCHF-kokbok jag har. Kan tyckas vara lite konstigt recept kanske men jag tycke det blev riktigt smaskigt! Hemgjord salsa till också var pricken över i'et.
 
Receptet på den finns HÄR!