Kim Lindblom Eriksson

Dressing
Ja jäklar vad dålig jag blivit på att uppdatera er om mitt fantastiska liv!

Vad har hänt sedan sist då? Minns inte riktigt, men en sak minns jag! Igår var jag nämligen och provade brudklänningar! 

Åh det var verkligen typ som på film. Minus skumpan då ☺️
Stort och fint med fluffiga mattor och en supertrevlig kvinna som sprang runt och hämtade klänningar åt mig att prova. Dream! 

Den första jag provade var perfekt. Ingen av de andra kunde ens mäta sig med den. Ska prova på ett annat ställe på lördag så jag får se om jag hittar en bättre där, men det är tvek alltså! 6 månader
Idag är det prick ett halvår sedan pappa låg hemma i soffan och fick hjärtstopp. Ett halvår sedan jag var på väg ut för gårdsstädning när min syster ringde i panik och ville att vi skulle köra pappa till sjukhuset.
Än idag kan jag inte fatta att han överlevde i vardagsrummet. Än mindre kan jag fatta att han inte överlevde på sjukhuset en vecka senare.
Ofattbart, fortfarande, efter så lång tid...
 
 
 
Idag är det gårdsstädning igen. Hemskt då hela dagen kommer att påminna om vad som hände min underbara pappa i höstas. Men på något sätt känns det också som en liten nystart. Låter krystat, I know, men det är väl lite som att städa bort det gamla och försöka ta in något nytt.
 
Anyways.. Jag ska åka och handla lite innan det är dags för städningen. Imorgon har vi 30-årsfest här hemma och huset fullt med folk, så det är mycket att stå i nu :)
 
 
En dryg timme
Nu är det minsann inte långt kvar tills mannen i mitt liv inte längre är i 20-års åldern. Ååååh vad fort tiden går! Marcus var 20 när vi blev tillsammans, 20!!!
 
I tio år har han varit vid min sida och många fler ska det bli. <3