Kim Lindblom Eriksson

New York state of mind
Wihooo i måndags när SAS hade bra erbjudande på resor till USA slog jag till och bokade en resa för mig och Marcus till New York! Vi åker i april och jag längtar redan. Nu har ju Marcus varit där med mig en gång innan så den här gången kan vi ju skippa turistgrejerna och göra riktiga New York istället. Härliiiigt!
 
Här är jag 20 år gammal och sitter på donken på Arlanda med min syster och väntar på flyget. Det var första gången vi skulle åka till New York själva (alltså utan mamma och pappa). Så liten!
 
Andra gången jag och min syster åkte dit tillsammans var 2010. Den här bilden togs på flyget dit när vi satt på klappsäten hela vägen. Emelie hade panik på grund av turbulensen och jag bara fjantade mig för att få henne på andra tankar.
 
Tredje gången jag var där (2011) med min Emelie (mamma var faktiskt också där samtidigt, men med sina vänner/kollegor) var nog min favvo.. Vi gjorde så jäkla mycket och hittade många ställen som numera är såna som vi går till varje gång. Bubba Gump (på bilden nedan) är kanske inte ett ställe som vi besöker varje gång, men kul grej.
 
2013 åkte jag dit med Marcus, pappa, syster och bror. Också en av mina favorit-resor dit eftersom jag då fick visa runt Marcus i världens bästa stad :)
 
 Och nu senast jag var där, i början av sommaren, med mamma. Det häftigaste då var defenitivt helikopterturen över/runt Manhattan. Sjukt ball upplevelse. Dyrt som synden men värt det! 
 
 
#1 - Malin

Aaaaaaavis!!!