Kim Lindblom Eriksson

Torsdagskvällen
Heya!
 
Efter jobbet idag begav jag mig iväg på en express-ansiktsbehandlng på Hudcompagniet. Sedan pappa dog har min hy varit KATASTROF och det är stresshormoner som förstör för mig, säger hudterapeuten i alla fall. Krämer och behandlingar kan inte göra något åt det utan det måste liksom lösa sig själv, men det känns i alla fall extra bra att få skämma bort hyn ordentligt då :)
 
Efter det gjortde jag middag på Alaska Pollock i en sååååå god currysås. Marcus (och jag) åt bokstavligt talat såsen med sked! 
 
 
Nu ska resten av kvällen spenderas i soffan med lite av innehållet från Delikatessboxen som kom igår. En fransk hårdost vid namn Abondance och en italiensk salami från Toscana som snart är väldigt slut!
 
I feel whole again
Häromveckan satt jag och kikade i min New York lista eftersom jag skulle skicka den till min vän Malin som drar till New York supersnart. Klart man hjälper till och tipsar!
 
Min lista är i alla fall en fet Excel-fil där jag samlar på mig alla tips om mat/fika/shopping/sevärdheter/upplevelser osv om New York, så att jag kan testa det nästa gång jag åker dit.
Det är en väldigt levande lista som uppdateras VÄLDIGT ofta!
 
När jag satt och kollade igenom listan kände jag bara att jag måste åka dit NU! Så jag ringde mamma och frågade om hon ville haka på vilket hon givetvis ville. Idag bokade jag biljetter och 1 juni drar vi och stannar där i en vecka.
 
Det är väldigt länge sedan jag var där under sommarperioden så det ska bli kul! Dock försommar fortfarande så det kommer gå att vara utomhus i stan ändå! Woop woop New York I have missed you!
 
Psst.. Mina favorit-New-York-tips finns samlade HÄR!
 
Vet inte om jag nämnt det (?) men i mitten av april drar jag och Marcus på en weekend till London också. Kommer bli lovely! Jättelängesedan Marcus var där så det blir superkul! 
 
Blir många resor i år :) Bröllopsresa i augusti också ju!
 
 
 
 
Cozy
Nu har vi målat färdigt med spärr-färgen! Känns skönt! 
Nästa steg är att spackla hela skiten, och jag tror det blir mycket spacklande (förra ägaren hade en förkärlek till mollyplugg- sitter överallt!).
 
Utöver det har vi bara ätit middag och glott på serier i soffan. En myskväll helt enkelt!