Kim Lindblom Eriksson

Bröllopsresa
Heya!
 
Dagarna har sprungit förbi och bestått av allt från tjänsteresa i Östersund, middagsbesök av svågern och nu senast en resa till Jönköping. Min morbrors fru fyller 50 så vi hänger här över helgen och firar. 
 
Har mellan varven roat mig med att googla bröllopsresa. Har sådan fruktansvärd beslutsångest men det känns som att man behöver boka snart för att inte priserna ska dra iväg för mycket. 
Jag vill ha något tropiskt med kritvita stränder, kristallklart turkost vatten och hotellfrukost de luxe. Utanför Europas gränser också! Då är jag nöjd.
 
Marcus är mer svårflörtad och skulle dö av tristess av att inte göra något annat än att sola och bada i två veckor. Så jag behöver hitta något ställe som har sol och bad (i augusti) men också kan erbjuda en del aktiviteter för att vi ska hålla oss sysselsatta i typ två veckor. Så jäkla svårt!
 
 
Bröllopsfeber
Hey!
 
Igår var vi och träffade mannen bakom cateringen till vårt bröllop. Vi blev bjudna på jättegod mat samtidigt som vi satt och planerade bröllopsmenyn. It will be amazing! 
 
I helgen som var släpade jag med mig Marcus till Bröllopsmässan (Bröllopsfeber) i Nacka. Vi var där i totalt 1,5 timme var av ca 3 minuter var modevisning.Inte å himla mycket att se med andra ord.
Eftersom jag gjort min research innan kände jag till många av utställarna innan. Dock kom jag ändå hem med en himlans massa goodiebags, vilket ju var trevligt.
 
Något som jag dock tycker är väldigt tråkigt är vissa utställares brist på engagemang. Ställer man ut på en bröllopsmässa tycker jag att man ska gå ALL IN! Men ändå var det flera montrar som var liksom en affisch på en vit vägg och en grå man som stod vid ett bord och väntade på att folk skulle komma in och prata med dem. Nej tack. 
Sedan fanns det såklart utställare som gjort jättemycket bra och fint och det var ju desto roligare!
 
 
 
 
Lördagsdejt
I lördags var jag och Marcus ute på en liten dejt på San Marco. Favvo-kvarterskrogen of all time! Alltid lika gott och trevligt. 
Förut åt jag jämt deras oxfilé med potatisgratäng och pepparsås. Men på senare tid har jag blivit mer eller mindre besatt av deras skaldjurspasta så den fick det såklart bli i lördags då :)