Kim Lindblom Eriksson

Americano
För varje dag vi kommer närmre bröllopet närmar sig även bröllopsresan. Jag är så taggad så det är inte sant!
En del av bröllopsresan kommer att spenderas i USA så jag tänkte att för att acklimatisera oss till the land of dreams göra något lite USA-inspirerat till middag ikväll. Vad det blir får ni se vid någon annat tillfälle, om det blir gott ;)
 
Under tiden kan jag istället tipsa om några andra amerikanska favoriter!
 
Mammas coleslaw går inte av för hackor! Det är egentligen den enda coleslaw jag gillar och Marcus älskar den!
Passar till typ allt men kanske extra bra till grillat, grillade ribs speciellt!
 
Pulled Pork! Ät som tacos eller på en sallad eller i en macka eller som en burgare eller bara som det är. Funkar jämt. Perfekt att göra mycket av och göra en plockmiddag med hela tjocka släkten :)
 
Den här tårtan är typ den godaste någonsin. Den har allt. Fluffiga chokladbottnar som i smaken närmast kan liknas med chokladpudding och mjukt, krämigt körsbärsfluff! Alltså den är hysteriskt god denna Very Cherry Chocolate Cake!
 
Just dessa går typ hem hos alla, varje dag, året runt. Men just USA har ju massa (mer eller mindre onyttiga) gottigheter att inspirera med så vill ni se mer av det är är det bara att klicka in HÄR och spana in!
Smycken inhandlade!
Phew! 
 
Lite i sista sekund känns det som men nu är det i alla fall klart med mina smycken till bröllopet! Hårsmycket är iofs kvar men det löser sig :)
 
Bitarna börjar som sagt falla på plats men OJ vad nervös jag börjar bli! Om tre veckor är jag gift, om tre veckor är jag Marcus FRU! Fattar ni hur galet det är?
 
Kvällarna nu består i alla fall typ enbart av matlagning och bröllopsfix. Marcus har pissigt schema (what else is new?) och jobbar sent varenda jäkla dag fram tills vi går på semester så det hänger lite på mig att göra typ allt som är kvar. Men äsch, det blir bra! 
 
Måste bara tipsa om något som ni säkert redan provat, men jag lagade det för första gången i mitt liv häromdagen och jäklar vad gott! Hur kan jag inte ha gjort dillstuvad potatis förut? Typ foodporn på hög nivå, i alla fall för mig som älskar potatis. Haha!
 
 
Får det lov att vara en fredagsdrink?
Förr i tiden brukade jag köra fredagsdrink till mig själv hemma. Ett kul sätt att prova lite nya drinkar och lyxa till det inför helgen. Någon mer som gör så?
 
Här är i alla fall mina favo-drinkar :D
 
Otippat god drink som innnehåller bland annat Whisky. Jag brukar annars inte vara ett så stort Whisky-fan men den här gick hem!
 
 Klassiker som är perfekt till poolpartyt eller bara för att göra en svensk sommardag (regn med andra ord) snäppet bättre. Älskar typ allt med kokos och ananas!
 
 Tycker att denna är så himla rolig med en glasspinne i. Perfekt läskande och lagom sötsliskig sådär. Och glassen håller den ju konstant kall dessutom!
 

En annan konstant favorit är den enormt goda (och söta) Raspberry Fudge! Hade dock ingen bild på den men den måste ni bara prova! Den är himmelsk :D
Utöver dessa har jag ytterligare ett gäng beprövade drinkrecept HÄR om ni behöver inspiration för fredagssupen ;)