Kim Lindblom Eriksson

Lately
Puh vilken vecka! 
 
Både jag och Marcus har lyxat till det med semester och ledigt hela denna vecka. Vi har faktiskt passat på att ta en liten bilsemester och åkte i måndags ner till mormor och morfar och stannade där över natten. Tidigt på tisdag morgon rullade vi vidare ner till Tyskland! Varken jag eller Marcus har någonsin kört bil utanför Sveriges gränser så det var faktiskt lite spännande, haha!
Vi stannade över natt i Lübeck innan vi åkte tillbaka till mormor och morfar redan dagen efter. Lübeck var riktigt mysigt och både jag och Marcus kände att om vi någonsin ska flytta till Tyskland så kändes Lübeck som ett bra stad att bo i. Haha!
Stannade över natten hos mormor och morfar igen och åkte sedan hem i torsdags. Mycket körande var det men det var kul!
 
 
 
Igår var det ju som bekant midsommarafton och den spenderades hemma hos min absoluta favvo-familj med underbara vänner, god mat massa skratt och röj in på småtimmarna. 
 
Jag fixade efterrätten och svängde ihop en marängsviss som blev så himla god med rostade kokosflarn över. Kidsen bokstavligt talat tryckte i sig maränger och ljudnivån höjdes ett snäpp efter det kan jag säga. Haha
 
 
Tillbakablick: Maj och Juni 2014
MAJ
 
Jag lagade massa god mat som jag inte gjort förut, inspirationen flödade!
 
 
Och så var jag på dejt med denna skönhet. Åh pastan på Linguini alltså, to die for!
 
Och det SNÖADE! I maj!
 
Hann givetvis med en hel del bakning också
 
Gick mysiga promenader i kvällssolen
 
Och var på babyshower för den fantastiska Natalia som strax efter det blev mamma till lille Stellan
 
JUNI
 
Det bakades lite mer ;)
 
Smakade massa goda (och några mindre goda) matigheter i Kungsan under "smaka på Stockholm". De där Bubbiesarna var ingen favvo 
 
Lagade lite mer mat
 
Och jag och Marcus köpte nya solglasögon till varandra i present :) Mr & Mrs Rayban ;)
 
 Och en varm och solig dag kom min favoritfamiljs senaste tillskott till världen. Söta lilla Alexander. Tänk att han var så liten! <3
 
Och den här donnan blev 25! Galet vad gammal hon är!
 
Och innan vi gick ut och firade henne hade vi en liten överaskningsfest hemma hos mig. SÅ lurad hon blev. Haha!
 
Och för första gången ever gjorde jag rabarberpaj på rabarber från min alldeles egna trädgård. Har sjukt mycket rabarber ute nu också så jag får väl ta att göra något av dem också ;)
 
MIdsommar firades hemma hos oss med grillning och goda vänner. Bästa tårtan serverades såklart som dessert :D
 
Påbörjade en ny fredagstradition- fredagsdrink! Just Margarita blev ingen favvo, men lik förbannat en klassiker.
 
Facial
Hemma bra men New York bäst, eller hur är det nu man brukar säga?
 
Vi landade på svensk mark igen tidigt igår morse och efter det var det bara hem en snabbis och sedan iväg direkt till jobbet. Lyckades inte sova en minut på planet så jag var hyfsat trött igår och har nog varit ganska seg idag också.
 
Men nu är det tillbaka till verkligheten och den är att vi om 67 dagar gifter oss! Herregud nu är det verkligen inte långt kvar! Igår damp en godkänd hindersprövning och vigselintyg ner i brevlådan hemma hos oss och plötsligt känns allt väldigt verkligt. Vi håller inte bara på att planera en stor fest utan vi kommer verkligen att vara man och fru. Galet.
 
Innan jag åkte iväg till New York klickade jag hem den HÄR omtalade ansiktsmasken. Min hy är verkligen katastrof och jag hoppas att den ska kunna lindra besvären lite. Testade den igår och det var faktiskt lite kul. Gjorde lite ont att ta av den då den fastnar i alla små ansiktshår, men det var ändå en skön känsla då det verkligen kändes som att all skit följde med den. 
Såhär dagen efter känns det fortfarande bra men det verkliga betyget får nog vänta tills jag använt den ett par gånger ;)