Kim Lindblom Eriksson

Facial
Hemma bra men New York bäst, eller hur är det nu man brukar säga?
 
Vi landade på svensk mark igen tidigt igår morse och efter det var det bara hem en snabbis och sedan iväg direkt till jobbet. Lyckades inte sova en minut på planet så jag var hyfsat trött igår och har nog varit ganska seg idag också.
 
Men nu är det tillbaka till verkligheten och den är att vi om 67 dagar gifter oss! Herregud nu är det verkligen inte långt kvar! Igår damp en godkänd hindersprövning och vigselintyg ner i brevlådan hemma hos oss och plötsligt känns allt väldigt verkligt. Vi håller inte bara på att planera en stor fest utan vi kommer verkligen att vara man och fru. Galet.
 
Innan jag åkte iväg till New York klickade jag hem den HÄR omtalade ansiktsmasken. Min hy är verkligen katastrof och jag hoppas att den ska kunna lindra besvären lite. Testade den igår och det var faktiskt lite kul. Gjorde lite ont att ta av den då den fastnar i alla små ansiktshår, men det var ändå en skön känsla då det verkligen kändes som att all skit följde med den. 
Såhär dagen efter känns det fortfarande bra men det verkliga betyget får nog vänta tills jag använt den ett par gånger ;)