Kim Lindblom Eriksson

Pappersjobb och choklad
Ikväll har jag inte gjort så mycket kul ska ni veta! 
Betalat räkningar, sorterat papper, städat och lagat mat.. och det var typ allt. Men nu har jag fått undan det i alla fall!
 
Imorgon måste jag se till att måla det sista i sovrummet så vi är klara med det innan jag reser bort nästa vecka! Vore så skönt om vi kunde börja med finliret (lister, el och garderober) när jag kommer tillbaka :)
 
Och för att avrunda dagen.. Choklad! Jag hittade dessa på Coop när jag var och handlade där sist och var ju bara tvungen att testa. Oh.My.God! Alltså de är SÅ goda! Ni måste prova! Den med jordgubb och passionsfrukt är min favvo men båda är supergoda!
 
 
 
Och.. vi la till ytterligare en destination på vår bröllopsresa idag. Nu är det inte mindre än fyra ställen vi ska hinna med! Varav tre i samma land visserligen, men det är ju ett STORT land! ;)
 
 
MY dress
Idag efter jobbet susade jag iväg till Lilly och provade MIN brudklänning som de nu fått in till butiken. 
Eftersom den jag provade var en storlek för stor ville jag prova min egna så att den verkligen var perfekt. Och det var den! 
Sitter som en smäck gör den och jag känner mig verkligen som en prinsessa med den på!
 
Efter det har jag mest lallat runt här hemma. Ingen idé att dra på sig målarmössan ikväll då kvällen blev så himla kort när jag kommit hem. 
 
Ska alldeles strax åka och hämta hem Marcus från jobbet och sedan ska jag tamigfan sova! Har sovit superdåligt de senaste nätterna så min kropp verkligen skriker efter sömn.
 
Semester nästa vecka dock (YEI!) så då får jag ordentlig chans att vila ut mig, även om det brukar bli lite knas på grund av jetlag. Men kul kommer det bli!
 
 
Måla måla måla
Åååååååh vad jag är trött på att måla nu! 
Måla med spärrfärg
spackla
slipa
grundmåla
spackla lite till
slipa lite till
grundmåla igen
måla taket
måla taket igen
måla taket en gång till
måla väggarna
måla väggarna igen
måla fondväggen
måla fondväggen igen
måla listerna runt garderoben
betsa furulisterna
 
Alltså det tar ALDRIG SLUT! Eller jo, snart tar det slut. Nu har jag faktiskt bara fondväggen kvar, ett varv till med färg på garderobslisterna och sedan betsa furlisten. Skulle ha kunnat måla fondväggen idag med den där jäkla maskeringstejpen tog slut igen. Hur lite är det på en rulle egentligen? Köpte liksom en ny rulle i söndags! Sen är själva målandet klart. Och sen är det bara resten kvar.
Men, to be fair, så är det inte så mycket kvar sedan.
 
Upp med golvlister, fönster- och dörrfoder, eluttag och göm sladdar. Upp med garderober, skjutdörrar och ett elementskydd. SEN ÄR DET FAKTISKT KLART! :D
 
Det här känns jäkligt långt borta nu! Tänk att det snart är ett år sedan vi började med sovrummet! Haha.