Kim Lindblom Eriksson

Golden
I år har jag verkligen ingen spektakulär adventsljusstake eftersom jag inte riktigt hunnit med den biten. Men huvudsaken är att man har fyra ljus att tända, tänker jag. Så jag ställde bara upp fyra blockljus på en betongbricka och strödde ut lite guldkonfetti runtom. Allt blir bättre med guld, haha!
 
 
Happy 1st Advent
God morgon och glad första advent! 
 
Huset är pyntat med så mycket tomtar och julkrafs jag mäktar med (vilket inte är så mycket, om man jämför med många, tror jag). Om en stund kommer syrran hit och joinar mig för lite Adventsfrukost. Ska bli såååå himla gott och vörtbrödet står i ugnen och är klart när som helst. Yummie!
 
Igår kväll var jag hos Sanna som bjöd på svensk middag. Jag gvar supernyfiken på vad det skulle bli eftersom 1. vad är egentligen svensk mat? 2. Hon är vegetarian (men äter fisk och skaldjur). 
 
Men det var sååå himla gott och jag tror nog aldrig jag varit så mätt. Vi orkade inte ens äta efterrätten och då är man JÄKLIGT mätt!
 
Till förrätt blev det en toast skagen och ja, svenskare än så blir det ju knappt ;) Sjukt gott. Och till efterrätt hade hon gjort en variant på landgång med räkor, ost, sallad, frukt och det var gudomligt. 
 
Näpp, nu ska jag preppa adventsfrullen!
 


 
 
 
Friday f*ck yeeeeah
Trots att veckan gått superfort är det lovely med lite helgledigt nu. 

Under halva dagen har jag befunnit mig i ett tillstånd av eufori tack vare att vi äntligen hittade den "nya" adressen till vårt favvohak i Kista Galleria som stängde för ett par år sedan. Spanjoren hette det och de hade (helt utan att överdriva) världens godaste quesedillas.
Men de stängde ner och har (för oss) sedan dess varit spårlöst borta.. Tills idag!
Bakom IKEA Barkarby huserar de numera under namnet Mexicano.
Vi rejsade iväg direkt efter jobbet och det var precis lika gott som vi mindes det!


Efter det åkte vi till MoS och spanade julklappar i väntan på att Marcus skulle sluta jobba.

And the rest is history... Typ. Nu är det fredagsmys på schemat med ost och kex (Love it!) framför TVn.