Kim Lindblom Eriksson

Vardagsbestyr
Aaaaah jag är så trött nu när det har blivit mörkare. Galet hur lätt jag påverkas av ljuset ute!
 
Kvällen har spenderats med att städa, tvätta och att försöka göra mig av med prylar som är över från bröllopet, typ ljuslyktor, tallrikunderlägg osv. Man samlar på sig så himla mycket till en sån här grej som man liksom aldrig mer kommer använda. Men förhoppningsvis har någon annan nytta av det :)
 
Innan jag knyter mig för kvällen tänkte jag vara schysst och bjuda er på ett recept på en fiskrätt som vi åt härom veckan. Jag gillade den riktigt mycket och mycket för att jag tycker det kan vara lite knepigt att hitta på nya fiskrätter. Blir lätt lax-med-romsås-fällan tycker jag. Men den här kommer jag göra igen!
 
Receptet finns HÄR!
 
 
Kalkonfärs
Efter jobbet idag var jag och Marcus och hämtade ut våra sprillans nya gymkort. Får hoppas att det håller i sig den här gången! ;)
 
Ikväll har jag lagat lasagne på en, för mig, ny råvara. Nämligen kalkonfärs! 
Det var Linas Inspirationskasse som stod för receptet och jag är inte besviken. Marcus vågade inte riktigt smaka på auberginen men den är ju lätt att pilla bort så det gjorde inte så mycket.
Smarrigt tyckte jag och bra med kalkon istället för rött kött!
 
 
 
Ellos Home
Snart är det jul, wihoo! 
 
Känns fortfarande lite avlägset men nu såg jag minsann att Ellos.se redan öppnat upp jullagret och SÅKLART finns där massvis jag bara vill klicka hem nu nu nu. 
Jag har kikat runt lite och hittat ett par godingar som mer än gärna får flytta hem till mig redan innan tomten knackat på dörren och som ni ser finns ett visst färgtema. Brass, how I love you <3