Kim Lindblom Eriksson

<3 Min familj
 Happy New Year peeps!
 
Här hemma håller vi (jag) på att preppa maten till ikväll. Jag provlagade en del av förrätten och det var sååå jäkla gott! Marcus smakade också och gav den tummen upp. Det blir nog mycket bra det här.
 
Och vet ni att idag är det prick ett år sedan jag och Marcus fick veta att vi skulle bli föräldrar. Jag tänkte på det igår när jag satt i soffan och Olivia låg och sprattlade i babygymmet. Tänk vilken fantastisk familj jag har <3 Vilket amazing år 2016 har varit!
 
 
 
Drinkar och tilltugg
Heja! Idag skjutsade jag Marcus till jobbet och passade samtidigt på att ta ett varv på Mall of Scandinavia för att handla lite småsaker till morgondagen. Bubblet inhandlade jag för ett par dagar sedan och det mesta av maten. Men den färska hummern köpte jag idag. ICA på MoS brukar alltid ha färsk kokt hummer för 89 kr styck men just nu har de givetvis höjt priset till 129 kr. Det är inte så dyrt det heller, men ändå!
 
Oli ligger och sover lite nu men när hon vaknat ska jag göra pastadegen tills imorgon. Låter kanske konstigt att vänta med det tills hon vaknat men hon kommer ändå vakna av ljudet så jag kan lika gärna göra det då så får hon sova lite nu :)
 
Så länge bjussar jag på ett gäng härliga recept på goda drinkar och smarriga drinktilltugg!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tre månader
 Har ni någonsin sett en gulligare bebis eller? Det rosa setet hon har på sig på bilderna fick hon i julklapp av mig och Marcus. De kommer från Livly som jag nog tror är mitt favo-märke med barnkläder. Prick allt är jättefint och kvaliteten är helt underbar. Älskar det!
 
För en vecka sedan fyllde vår älskade lilla Oliv 3 månader (!) och det är rätt galet hur mycket hon utvecklats under den tiden. Hon har lärt sig att vända sig från mage till rygg och ler och skrattar som en tok åt allt möjligt skojigt, typ pruttljud. Hon har också lärt sig att själv göra pruttljud med munnen vilket resulterar i en himla massa dreggel som samsas med kräkfläckarna på hennes kläder. Idag bytte jag kläder på henne 5 eller 6 gånger innan pyjamasen åkte på, haha. Och även den hann givetvis få sig en omgång innan hon somnade ikväll. 
Hon verkar vara inne i den här "3-månadersfasen" man hört talas om. Lite oroligare av sig och har lite svårt att somna på kvällarna fast hon är så trött så hon inte orkar hålla ögonen öppna. 
Hon sitter riktigt bra med stöd och och hon greppar saker och vill smaka på exakt ALLT.
 
Tänk så stor vår lilla myra har blivit!